Sayfa 640/1023 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Eee ! ama hepsinin ALNI SECDEYE değiyormuş peki şimdi bunlar kandırıkçı mı ?
    yok kandırıkçı değiller bence,, bunlar allahın insanlarla iletişime geçtiğini düşünmeyen insanlar (kendi tercihleridir olabilir) secde olayı aslında kandırma değil, vatandaşa istediklerini yapabilmeleri için yapmak zorunda oldukları birşey kendilerinden ödün verdiklerini düşündüklerini sanmıyorum , kendilerini doğal insandan çok üstün görmekteler. insanı sadece akıl dan, bilgi den, zeka dan ibaret sayarsanız böyle düşünürsünüz..

halkı koyun sürüsü, hakkı-hukuku gasp edilebilir vs görüyorlar zira halkın embesil olduğunu düşünmekteler.. hak ararsan "sen kimsin" bilgisiz, cahil, akılsız, kıt zekalı tanımı yapıyorlar.

hukuk kurallarını biz koyduk, sistemi biz inşa ettik diyorlar, yani "üzerinde istedğimiz gibi oynama yapabiliriz" diyorlar.

bu esasen insanın "tanrılaşması" yada yarı tanrı olması.. ve doğal insanın değersiz olduğuna inanmak..

bunun temeli bana göre insanın ölümlü olmasından kaynaklanıyor, insan aklı ölümlü olmayı kabul etmiyor, yaşlanmayı , çaresiz duruma düşmüye kabul etmiyor..

bunu kabul etmeyenler doğal insana eziyet etmek istiyor. esasen buda tanrıya baş kaldırma, tanrıyla savaş anlamına da gelmekte.

senin yarattığını öldüreceğim, eziyet edeceğim diyor.. tabi işin başka yönü kendisi de "insan" o yüzden bilinci dijital ortama taşıyıp ölümsüzlük istiyor..

evrim filmini izledinmi bilmiyorum tavsiye ederim.

2. Kur uçuyor tüpçü yetiş. Bir haber yap abd ye giden heyet havada, indi, taksiye bindi vesaire diye

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Türk heyeti abd ilken bu çıkış çok manidar.
    Turistik bir geziden ibaret değildir umarım.
    heyetin kıçında pireler uçuşuyor gibi umarım jetlak olmamışlardır
    bir halt olacağı yok.

Dolarda ÇAKALLAR 5.29 un üstü yok gel geli yapıp üç beş SHORTÇU nun daha mıçnı açıkta bırakma oyunu yapıyorlar. Yemez aslanlarım yemez TÜPÇÜ haberi ile umutabi ve diğerleri bu ayakları yemez siz başka kapıya gidin.

5.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Tarihi Türk filmlerinden de hatırlanacağından: Türkiye- ABD ikili ilişkilerini tekrar rayına oturtabilmek, gönül almak/gönül yapmak üzere; Trump'dan başlayarak her seviyeden muhataplara mutlaka "Kişiye Özel" hediyeler de götürmüşlerdir...

film arşivim geniştir hangi türk filmiymiş o amerikan heyetine hediye götürülen yav? trump gibi dünyanın en zengin adamlarından birini nasıl bi hediyeyle satın almayı planlıyorlar aceba??

6.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    film arşivim geniştir hangi türk filmiymiş o amerikan heyetine hediye götürülen yav? trump gibi dünyanın en zengin adamlarından birini nasıl bi hediyeyle satın almayı planlıyorlar aceba??
    Trump'ın tek zaafı kadın. Onun dışında hiç bir hediye etki etmez.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Trump'ın tek zaafı kadın. Onun dışında hiç bir hediye etki etmez.
    adnan hoca göreve o zaman. yalnız makyajsız götürmesinler herif delirip savaş mavaş ilan eder bize. şimdi anlıyorum taşlar yerine oturuyor...

8.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Ekonomik tetikçiler (ET'ler) yerküre üzerindeki ülkeleri trilyonlarca dolar dolandıran yüksek ücretli profesyonellerdir. Dünya Bankası, ABD Uluslar arası Kalkınma Ajansı ve diğer yabancı "yardım" kuruluşlarından büyük şirketlerin kasalarına ve gezegenimizin tabii kaynaklarını kontrol eden birkaç varlıklı ailenin ceplerine para aktarırlar. Kullandıkları araçlar arasında sahte finansal raporlar, hileli seçimler, rüşvet, zorbalık, seks ve cinayet bulunmaktadır. Oynadıkları oyun imparatorluklar kadar eski olmasına rağmen, günümüzdeki küreselleşme sürecinde yeni ve korkutucu bir boyuta ulaşmıştır. Nereden mi biliyorum; ben de bir ET idim. Dünyamızı kimler yönetiyor? Kirli aileler, kirli şirketler.

Kalkındırma yalanı altında -milyarlarca dolarlık- şişirilmiş projeler ve bu projeleri 'bilimsel' gösteren, üniversite kitaplarına bile geçmiş raporlar, teoriler. Maalesef bu kez komplo değiller! Hedef ülkeler, hedef yöneticiler; ya satılacaklar, ya da ölecekler. Hepsi yaşanmış, hepsi gerçek Yöntem çok, amaç tek: Şirketokrasi İle Yönetilen 'Küresel İmparatorluk'
    John Perkins 'Ekonomik tetikçiler
    mesele bu gerçekleri yazabilmekte.. bunu yazan adam hayatından vazgeçmiş olmalı.. peki bu nasıl olur ya kurtuluşu olmayan bir hastalığa yakalanmıştır , yada iyiçe yaşlanmıştır..

peki bunu yazması neyi değiştirir? dünya da sömürülen kesim ayağa kalkıp kaos mu yaratacak? arap baharı oldu fakat o başkaldırıyı yöneten, yönlendiren yine bu yazıda haksız-hukuksuz insanların cebindeki paraları çalan kesim.

sıradan insanların bu oluşuma birşey yapabilmesi için onlar gibi düşünmesi lazım, fakat gerçek şu ki onlar gibi düşündüğünüzde "insanlıktan çıkmış olmalısınız" o zaman hayatı doğal yaşayamazsınız (olması gerektiği gibi)

aslında kendini "tanrı" zanneden bu yaratıklar da doğal yaşayamıyorlar, yani kendini tanrı zannetmekle , tanrı olmak çok farklı şeyler, bu yaratıklar "insan" olduklarını kabul etmiyorlar ama gerçek bunlar sadece insan...

insan gibi yaşarlarsa hayatları anlamlı ve güzel olacak ama bunu istemiyorlar, akılları başka şeyler söylüyor..

Sayfa 640/1023 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •