Sayfa 270/366 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320 ... SonSon
Arama sonucu : 2928 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. haziran-mart kur kıyasında 4 tl den 4.50 lere gelen bir usd var. yaklaşık % 12 değerlenmiş.oysa 3 aylıkta hedge edildiğini söylediğim pozisyon haziranda döviz fazlası olarak yer alıyorsa 450 milyon haziran sonu kuru ile yaklaşık 100 milyon usd eder. bu da bugünkü 5.20 usd kuru ile ilave 70 milyon kur farkı geliri yazdırır şirkete. bu detayları bilerek yorum yapmak lazım. tekrar tekrar söylüyorum, sırf matriksdeki bu veriyi temel alarak bunları yazıyorum. akşam saatlerinde fırsat bulursam mali tablolarına detay bakacağım, öyle mi değil mi görürüz..

2. Bugün 2.40 üzeri kapanış yapalım gerisi gelir

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    teknik dürtünce 2,42 direncine kadar götürdüler... 2,40 üzerinde tutunması dileğiyle...

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

4. GARFA - Garanti Faktoring

Alıntı Originally Posted by teft34 Yazıyı Oku
    az evvel düşen habere göre 160K olarak çıkılan bono ihracında 152k olarak para toplanmış. yıllık % 20 faizle alınmış bu para. % 30 üzerinde faktoring oranları mevcut piyasada. b parayı seri bir şekilde elden çıkarırlarsa karlılıklarına da iyi yansır.
    Dün bir Faktoring yatırım sorumlusu ile telefon görüşmesi yaptım ve faizlerin artması çok olumlu demişti...zaten gelen bilançoları gördüğümüzde kar patlaması yaşıyorlar..bakalım daha ne kadar tutacaklar bu fiyatta

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    2,35 - 2,40 arasına inip çıkıp mal mı istiyor ne !

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

6. https://twitter.com/zeynelbalci/stat...22603338268678

https://kanalfinans.com/raporlar/bor...i-zeynel-balci

hem twitter da hemde kanal finans linkinde GARFA yi doviz fazlasi olan sirketler arasinda gosteriyor. Ama Teft34 un dedigi gibi teyide muhtac bir bilgi

7.  Alıntı Originally Posted by cnk Yazıyı Oku
    https://twitter.com/zeynelbalci/stat...22603338268678

https://kanalfinans.com/raporlar/bor...i-zeynel-balci

hem twitter da hemde kanal finans linkinde GARFA yi doviz fazlasi olan sirketler arasinda gosteriyor. Ama Teft34 un dedigi gibi teyide muhtac bir bilgi
    Sn. CNK, bu sizin linkinizi paylaştığınız sayfalardaki bilgi, benim geçmişte düzelttiğim hatalı bilgi.2018 / 3 aylık mali tablolara göre hazırlanmış ancak hedge yi hesaba katmamış bu zeynel bey.insanları yanıltmış istemeyerek.. bu hatalı bilgiyi verirken, türev piyasalarda yapılan "hedge" işlemlerini gözardı ediyorlardı. dikkati bakın taa mayıs ayının haberi. şu an söylediğimi lütfen karıştırmayın. ben başka bir şey söylüyorummmmmm....MATRİKS programının ŞİRKET KARTI bölümünde türev piyasalarda da dövizli pozisyon açıldığı bilgisi var. yani haziran mali tablolarını bağlayan bir bilgi bu, martı değil..lütfen karıştırmayın...mart bilançosunda döviz fazlası oldugu haberleri bu linkini verdiğiniz. oysa o döviz fazlası hedge edilmişti ve mali tablolara olumlu bir etkisi bu nedenle olmadı. bu sefer haziran mali tablosu üzerinden gidiyor matriks. yani bu 3 ayda şirket politika değiştirip hedge den vazgeçti ise dövizde kaldı demektir. dövizde kaldı ise de 30 hazirandan bu yana döviz % 15- % 20 yükselmiş durumda ve yaklaşık 100 milyon dolar üzerinden hesap edersek yaklaşık 70 milyon an itibarı ile 30 hazirana göre bir kur farkı var..iyice dikkatle okuyun ben detay bir şey yazıyorum. ancak tek çekincem var, mali tabloları inceleyip kendim gördükten sonra ancak teyit edebilirim. matriks programında şu anda durum bu..bu arada gördüğünüz gibi, sabah söylediğim 33 bin lotu gezdire gezdire 2.42 alışa kadar getirdi. işlemlerin detayına girdiğinizde tacirlerden aldığı kademeden 1 sonraki kademede yine tacirlerin aynı lot satışını info alıyor, ondan geliyor vakıf alıyor ondan geliyor iş alıyor derken bakıyorsunuz 2.37 kapatmış. 5 er 10 ar bin lotlarla salça olanlar çıkmazsa ögleden sonra devam eder hikmetinden sual olunmaz abi. aslında dün yapacaktı ama ben salça oldum : ) bugün de öyle al takke ver külah yaparsan kafana çökerim hikmet baba haberin olsun : )

8. GARFA - Garanti Faktoring

Zannedersinki imkb 30 kağıdı sanki teknikle çıkıyor teknikle düşüyor yok ya bukadar değil,
    Böyle hisselerde bu denli teknik işlemez işlemediği zaten birçok defa teyitli gözükdü,
    Tahtanın başındaki lastik top gibi oynuyor,istediği yeri destek ve direnç yapıyor.

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Sayfa 270/366 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •