Originally Posted by
Eöbnc
Sayın keko seans içerisinde yaptığı düzeltme yeterli değil mi sizin için?
işlem hacmi ne zaman ki çok aşırı çıkmış ise ve ben satmamış isem hep pişman olmuşumdur...hep belki bu seferlik düzeltme olmaz demişsem de sonradan düzeltme yapmışlardır..yanlız benim düzeltmeye geçen hisselerin tümünde gördüğüm ilk işaretler çok aşırı yüksek işlem hacmi ve sonrasında ağırlıklı ortalamasının altında kalan kapanışlardır...
bu bağlamda işlem hacmi bu gün çok yükseldi bu birinci şart yerine gelmiştir ama ikici şart olan ağırlıklı ortalamanın altından kapanış ise gerçekleşmemiştir...ama kapanış ağırlıklı ortalamanın çok az üzerinde olmuştur...buda artık dikkatli olmayı gerektiriyor...
dediğim gibi benim aradığım en önemli şartlardan iki tanesinden bir tanesi gerçekleşmiş diğerinin gerçekleşmesine ise ramak kalmıştır...bu yüzden de kesin düzeltmeye girer diyemem...ama artık biraz daha temkinli olmak gerekir diyebilirim..
umarım hisse tekrardan çıkışına devam eder ve ky nın yüzü güler...ben hepimize başarılar diliyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri