Sayfa 658/1023 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MUHA Yazıyı Oku
    Rus rublesi `cehennemden gelen yaptırımlar` nedeniyle düşüşte

ABD tarafından Rusya’ya uygulanması beklenen yaptırım tasarısına yönelik detayların Rus basınında yer almasının ardından, Rus rublesi dolar karşısında yüzde 2 değer kaybederek 64,88 seviyesine, euro karşısında da yüzde 1,8 düşerek 75,19'a geriled

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...e/85000/85339/
    adamlar rubleyi bile al aşağı yapıyorlar, bizim cürümümüz ne ki abd ye kafa tutuyoruz

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Suryapının,ağaoğlunun,dap yapının,garanti kozanın teslim ettiği evleri hep banka ipotekli.Banka krediyi vermiş projeye ipoteği koymuş ama bu arada şirketin evleri satmasına da ses çıkarmamış.Evler bitmiş teslim edilmiş dahi olsa tapular verilemiyor.Tüm sistem iyi niyetli vatandaşı çarpmak için kurulmuş.Aslında nitelikli dolandırıcılık ama burası türkiye işte bizde sistem böyle yürüyor)))))))))))
    İşbankası dan kullanılan krediyle bir site yapılmıştı... Bende satış elemanı ile görüştüm baktım adam biraz garip davranıyor o evi almadım...Çok kısa bir süre sonra aynı projedeki evleri İşbank satışa çıkarmıştı , adam kaçmış mallara da işbank el koymuş....

Alıntı Originally Posted by MUHA Yazıyı Oku
    Rus rublesi `cehennemden gelen yaptırımlar` nedeniyle düşüşte

ABD tarafından Rusya’ya uygulanması beklenen yaptırım tasarısına yönelik detayların Rus basınında yer almasının ardından, Rus rublesi dolar karşısında yüzde 2 değer kaybederek 64,88 seviyesine, euro karşısında da yüzde 1,8 düşerek 75,19'a geriled

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...e/85000/85339/
    Anlamayan varsa artık anlasın ABD nin nasıl bir gücü var . Bizde posta koyuyoruz bu AYI ya birde dayılık yapıyoruz `bak kızdırma bizi RUSYA ya döneriz ha ! ` diye. Rsuya önce kendi dötünü kurtarsın sonra bize arka çıkar eminim...

Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    görüşme bittiğinde "papaz" serbest kalmazsa bu gece uyku yok size söyleyim.. yeni rekorlar yolda.
    Arkadaşlar olayın papazla alakası yok papaz 2 yıldır içerdeydi tam iran amborgası uygulanacağı dönemde papazın derdine düştü amerika,mantıklı mı .Biz zaten amerikanın hedefindeyiz bu iş kurt kuzu meselesi amerika pis kuzu sen benim suyumu bulandırdın diyor.Aynı saddama kimyasal silah var diye saldırması gibi,aynı 35 yıl yönettiği ülkede kaddafinin diktatör olduğunu halka hatırlatıp onlara sokakta kaddafiyi linç ettirmesi gibi,aynı nükleer silaha sahip amerika ve israilin sen nasıl nükleer silah üretmeye kalkarsın diye irana yaptırım uygulaması gibi ,)))))))) korkum bu ara bizim de kuzuların sessizliği serisinin yeni versiyonunda istemeden oynamaya zorlanmamız.Bilin bakalım cast ekibi bize ne rol öneriyor )))))

5. Görüşmeler bitti, heyetler ayrıldı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    İşbankası dan kullanılan krediyle bir site yapılmıştı... Bende satış elemanı ile görüştüm baktım adam biraz garip davranıyor o evi almadım...Çok kısa bir süre sonra aynı projedeki evleri İşbank satışa çıkarmıştı , adam kaçmış mallara da işbank el koymuş....
    kaptı-kaçtı ekonomisi... kapanın elinde kalıyor.. brezilya da artık cesareti olan herkes önüne gelen herkesin elindekini kapıp-kaçar duruma gelmiş.

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Arkadaşlar olayın papazla alakası yok papaz 2 yıldır içerdeydi tam iran amborgası uygulanacağı dönemde papazın derdine düştü amerika,mantıklı mı .Biz zaten amerikanın hedefindeyiz bu iş kurt kuzu meselesi amerika pis kuzu sen benim suyumu bulandırdın diyor.Aynı saddama kimyasal silah var diye saldırması gibi,aynı 35 yıl yönettiği ülkede kaddafinin diktatör olduğunu halka hatırlatıp onlara sokakta kaddafiyi linç ettirmesi gibi,aynı nükleer silaha sahip amerika ve israilin sen nasıl nükleer silah üretmeye kalkarsın diye irana yaptırım uygulaması gibi ,)))))))) korkum bu ara bizim de kuzuların sessizliği serisinin yeni versiyonunda istemeden oynamaya zorlanmamız.Bilin bakalım cast ekibi bize ne rol öneriyor )))))
    hocam evet zaten mesele türkiye ye "diz çöktürmek" abd bunu yapacak çök.. önümde eğill...

Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    hocam evet zaten mesele türkiye ye "diz çöktürmek" abd bunu yapacak çök.. önümde eğill...
    Şimdi olaya duygusal değil akılcı yaklaşalım.ABD Türkiye ye diz çöktürecekmiş filan boş verelim, karşımızda AYI var biz cılız bir garibanız o AYI kendine denk başka bir AYI`ya ( RUSYA) diz çöktürüyor bize haydi haydi çöktürür. Bizim yapacağımız önce köprüyü geçene kadar AYIYA DAYI demek ,köprüyü geçtikten sonra aklımızı başımıza toplayıp bir an önce beton ekonomisine TAMAM deyip, tabi KANAL İSTANBUL gibi akla zarar ,zihni sinir laflarıda bir kenara bırakıp, acilen Dışa göbekten bağlı ekonomimiz de kalıcı tedbirleri almaya başlamalıyız. O zaman bakın umutabi ler bile Dolarını memleketin hizmetine sunar.

Sayfa 658/1023 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •