Sayfa 660/1023 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,273 - 5,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    ama aldıkları bu borçlarla millete büyük hizmetler de yaptılar. mesela milletin ...na koydular...
    Layıklar için geçerli bize değil. Neyse sonuçta şimdi sıra bizde .. BETER görülmeden tek CENT yok başka kapıya...

2. Türk Heyetinin ilk görüşme çıkışı fotolarını gördüm...
    Mike Tyson ile maç yapan boksörün 10.roundtaki haline benziyorlardı.!!

3. Nüfusun %60 ı asgari ücret yani kerat cetveli hesabıyla 300$ maaş alıp oturacak mutlu mutlu.

Yabancılar bütün kıymetli malları satın alıp üstüne oturunca bizim insanlarımız da yabancılara adı konmamış kölelik yapacak. Güney Afrika daki zencilerin beyazlara hizmet etmesi gibi.

İşi olanların çoğu asgari ücretle iş bulacak!

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Umursamadıklarını bende biliyorum zaten o yüzden bu kadar sinirliyim. Ben aslında bunların bidon kafalara bile kızamıyorum .

Doların garantili düşüş formülü
    Formül : Önce rahip Brunson u veriyoruz. Dolar oluyor 5.00... 2 saat sonra hop bi rahip daha 4.50 tam ABD konseyi noluyor lan derken 2 rahip daha oldu mu sana 3.40 böyle böyle derken 1 tane de keşiş sallıyoruz (dikkat dağıtmak için) dolar 2.50
    bir halt olacağı yok.

Dolar diyor ki iş henüz netleşmemiş...... Boş verin bu diz çöktürme işlerini ...İranın müthiş bir petrolü var yediriyorlar mı adamlara ,Sabit kur denediler olmadı , sörf yapmanın daha sağlıklı olacağına karar verdiler dolar 4 iken 12 oldu..........Bizde 450 gayme borç var ..............Hemen hemen hepsi de batı dünyasından alınmış.....

6.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Nüfusun %60 ı asgari ücret yani kerat cetveli hesabıyla 300$ maaş alıp oturacak mutlu mutlu.

Yabancılar bütün kıymetli malları satın alıp üstüne oturunca bizim insanlarımız da yabancılara adı konmamış kölelik yapacak. Güney Afrika daki zencilerin beyazlara hizmet etmesi gibi.

https://twitter.com/prof_dr_depapel/...33387449405440
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by NYIT Yazıyı Oku
    Türk Heyetinin ilk görüşme çıkışı fotolarını gördüm...
    Mike Tyson ile maç yapan boksörün 10.roundtaki haline benziyorlardı.!!
    ankarayı memnun edecek haber getiremediklerinden öyledir yüzlerin halleri.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Nüfusun %60 ı asgari ücret yani kerat cetveli hesabıyla 300$ maaş alıp oturacak mutlu mutlu.

Öyle bir durum olur ise hükümetinde asgari üçreti iki katına çıkarması lazım

Sayfa 660/1023 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •