Sayfa 663/1023 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bu gün 3 vatandaş ya artık dolarda düşmüyor dedi. Eskiden çıkar düşerdi dedi. Hemen topa girdim verdim veriştirdim. Fatura ödeme zamanı dedim. Bir tanesi safi hüloğ. Anlattım anlattım morardı. Ama yine de cevap veremedi. Zaten teknik açıdan değilde en azından altta kalmamak için bile cevap veremedi. Çinden girdim Türkiyeden çıktım. Adamın biri yaklaştı hafifçe ikaz etti yani böyle fazla şey yapma gibisinden. Başına bir şey gelir korkusu ile. Aslında zerre hakaret zerre küçümseme yok. Ama korkunun halktaki yansıması.
    Sonra gelsin desin ki Dolarınızı satın da benim yandaşım ucuzuna Dolar alsında dötü kurtarsın. Çok beklerler...

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bu gün 3 vatandaş ya artık dolarda düşmüyor dedi. Eskiden çıkar düşerdi dedi. Hemen topa girdim verdim veriştirdim. Fatura ödeme zamanı dedim. Bir tanesi safi hüloğ. Anlattım anlattım morardı. Ama yine de cevap veremedi. Zaten teknik açıdan değilde en azından altta kalmamak için bile cevap veremedi. Çinden girdim Türkiyeden çıktım. Adamın biri yaklaştı hafifçe ikaz etti yani böyle fazla şey yapma gibisinden. Başına bir şey gelir korkusu ile. Aslında zerre hakaret zerre küçümseme yok. Ama korkunun halktaki yansıması.
    O ikazda bulunan kişi bence haklı. Burası Türkiye. Ne kadar bilirsen bil; söylediklerin, karşındakinin anladığı kadardır(celaleddin rumi). Susar anlamış gibi yapar ama iki saniye sonra sizi hainlikle suçlar...

3. Bankadayım döviz bozduyorum anadolunun bir ilcesinde. Ufak tefek sohbet oluyor çalışanla, konu Türk lirasını dövize cevirenlere geliyor. Kurdugu çümle : ilerde onların ailelerinden çıkar... bu sözü sarf eden hiç okuma yazması olmayan bir insan değil... bu ortamda tanımadığınız insanlarla bu tarz tartışmalara girmek bence cok riskli.. kaldı ki ortam daha gerilmedi, o zaman neler neler olur...

Bir gün eğitimli bir arkadaş dolar 3.3-3-3.9 bandında dolanırken abi herşeye zam geliyor birikimleri ne ile yapalım , dedim git döviz veya altın al , adam ondan sonra euro cu oldu ve her gördüğünde teşekkür ediyor....Akıllı adama öğüt iyilik olarak sana dönerken aklını ahaber le kurtlandırmış adamda ise düşmanlık hissi oluşturur...Buna dikkat etmek lazım....

cahillik en buyuk silahtır

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sonra gelsin desin ki Dolarınızı satın da benim yandaşım ucuzuna Dolar alsında dötü kurtarsın. Çok beklerler...
    S. Umutabi sizde dolar olduğunu artık çümle alem biliyor . Bir yasaya ( bir imzaya) bir de ip tespitine bakar ... bence bu eski dönemler benzemiyor, çünkü farklı ses yok ... kıyas artık mümkün değil..

7.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Bankadayım döviz bozduyorum anadolunun bir ilcesinde. Ufak tefek sohbet oluyor çalışanla, konu Türk lirasını dövize cevirenlere geliyor. Kurdugu çümle : ilerde onların ailelerinden çıkar... bu sözü sarf eden hiç okuma yazması olmayan bir insan değil... bu ortamda tanımadığınız insanlarla bu tarz tartışmalara girmek bence cok riskli.. kaldı ki ortam daha gerilmedi, o zaman neler neler olur...
    Yatırım profesyonellerin işidir duygusallık olmaz bugün $ alirsin yarın onunla ninenin gulbahcesine girecek halin yok,[emoji28] Tl e girersin sırayla bu işler, [emoji6]

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Bankadayım döviz bozduyorum anadolunun bir ilcesinde. Ufak tefek sohbet oluyor çalışanla, konu Türk lirasını dövize cevirenlere geliyor. Kurdugu çümle : ilerde onların ailelerinden çıkar... bu sözü sarf eden hiç okuma yazması olmayan bir insan değil... bu ortamda tanımadığınız insanlarla bu tarz tartışmalara girmek bence cok riskli.. kaldı ki ortam daha gerilmedi, o zaman neler neler olur...
    Bu muhabbetler sizi üzmesin Kutsi Bey, [emoji3]

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 663/1023 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •