Sayfa 224/809 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by lazopo53 Yazıyı Oku
    Kağıtya te bir faydalı paylaşım göremedim. Neyse iş yatırım bu kağıtta beklentisini 12.06 yani %57lik kazançla al demiş

LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hc hissede faydalı paylaşım yapan arkadaşlar gayet oldu. Onun yorumunun üzerine yok tavan gidecek yok uçacak yok bilmem ne diyenler oldu hemde 8 kusurlu eski fiyatlardan sonrasında alım haberi zaten belli olmasına rağmen yine ben demiştim bilmistimlere döndü. İyi niyetli olsa bile fazla heyecanlı duygularla yazılması, yalnış anlamlara yol açınca. Diğer üyelerden yakınmalar uflamalar gören kişilerin yazmasıni da engelledi bir bakıma. Zaten hissenin şuanki fiyatı kaç yillik döviz bazlı erimiş. Burada çok iyi artmis uçmuş kaçmış durumlar yok. Fakat hammadde artışıni şirketin ihracaat agirlikli çalışması yani kur artışı absorme etti. Şirket alımlari brisanın satışlarının artışı kur artması ve birçok sebep olumluluk yarattı. Sn Poem é tebrikler buradan. Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Siz de haklısınız. Neyse gereksiz kişisel yazışmaları bir kenara bırakalım.
    İş Yatırım' ın değerleme yöntemini asla anlayamamışımdır. En kötü koşullarda bile yıllık fiyat hedefi en yüksek aracı kurum hep İş olmuştur gözlemlediğim her kağıtta.
    Bununla birlikte yıllıkta bu uçuk fiyat hedefi gerçekleşir mi bilmem ama...
    Kordsa' nın yeni dönem "hikayesi olan" kağıtlardan olduğunu düşünüyorum.
    Gerek arge konusundaki başarısı, pazar liderliği ve satışlarının yurtdışı ağırlıklı olması.
    Gerek Temmuz 2018 de açıklanan inorganik büyüme hikayesi(Amerika' da şirket satın alma yoluyla havacılık vb alanlara yönelik üretim.)

Öte yandan ise kısa vadede an itibari ile yılın en yükseğinden işlem görüyor. 8.14 üzerinde kalabildiği sürece tarihi zirve olan 8.70 e doğru ataklar görmemiz mümkün.
    Teşekkürler faydalı paylaşım için [emoji106]

Anlıkta beklenti satın alınmış gözüküyor.. hisse kısa bir süre stabil fiyatlayabilir ama orta vadede bu hissede çok İş var.. izlemeye ve yatırıma çok müsait bir hisse potansiyeli var..şahsen kozalaklara ilave ekleyeceğim bu hisseyi de uzun vadeci olarak..izlemedeyim kapanışları..

4.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Anlıkta beklenti satın alınmış gözüküyor.. hisse kısa bir süre stabil fiyatlayabilir ama orta vadede bu hissede çok İş var.. izlemeye ve yatırıma çok müsait bir hisse potansiyeli var..şahsen kozalaklara ilave ekleyeceğim bu hisseyi de uzun vadeci olarak..izlemedeyim kapanışları..
    Bugün 8.17 den giriş yaptık hayırlısı olsun. İnşallah dediğiniz gibi olur

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sn Poem é tebrikler buradan. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Teşekkür ederim Sn. spenc

6.  Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim Sn. spenc
    Sn poem sizi buradâ okudum. Paylasimlariniz şirkete dair herşey ve şirket bu kadar bilgi vermemiştir. Gerçekten okuyan ve takip edenler varsa geçmişte neler yazmış ve paylasmissiniz okuyup bir gozgezdirmelerini isterim. Sonrası neden böyle oldu bunu bilebiliyorum. Umarım ne demek istedim anlıyorsunuz. Forumlarda bu tip kalemler zor bulunur ve o kalemi kirmakta bir o kadar kolaydır. Devamını beklerim saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Gercek ve ozenli paylasim yapan kisilere eger gercek hayatta tanimiyorsak dikkatli davranalim. Sacma seyler yuzunden bir suru kisi forumdan uzaklasiyor. Fotografi nasil cektigi haddimize dusmez. O adamin hayatinda kedi artigi kadar degeriniz olmayabilir ve bu bakis acisi onun hakkidir. Kimsenin keyfine gore kimse grafik paylasmak zorunda degil. Burada gercek paylasim yapan kisilere karsi adeta bir dindarin dinine yaklastigi gibi kuralli ve saygili yaklasmak zorundasiniz. Elestiri olacaksa daha tatli dilli, yapici, rica uslubunda olmali. Ya da art niyetlisiniz demektir.

Geyik yapana siz de ne yapiyorsaniz yapin. Ama nitelikli kisilere sayginiz olsun. Buna mecbursunuz.

estagfurullah her Turk yatirimci degerlidir benim icin ....
    Son düzenleme : MATESİS+; 09-08-2018 saat: 16:30.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Bir latifenin bu kadar uzayacağını düşünmemiştim. Kırılan, alınan olduysa afffola.
    Neyse işimize bakalım.

Şahsi görüşümce, Günlük USD grafikten çıkarılabilecekler.

1-Henüz düşen kanalı(USD bazlı) kırdık demek için erken.
    2-2017 Haziranından başlayan düşüşün Fibo %23.6 olan 1.5359 USD seviyesi daha önce de defalarca destek ve direnç olarak çalışmış. Şu anda en yakın ve güçlü direnç olarak önümüzde duruyor.(Kırmızı çizgi)
    3-Uzun vade göstergeler TL bazlı yeni yükseği desteklemekle birlikte. Güçlü alımlar gelmediği sürece, fiyatların buralarda bir süre konsolide olması normal sayılabilir.
    4-USD bazlı düşen kanalın kırılması ile İş Yatırım' ın da hedef olarak verdiği 2.1764 USD hedefli(uzun vade-yeşil çizgi) kanala döndüğümüzden söz edilebilir. Ancak bunun için önce dolar bazlı düşen kanalın kırılması gerekiyor. Yani henüz benim adıma erken.
    5-Bugün TL bazında Bollinger üst bandından(8.44 TL) ikini kez döndük. Tarihi TL zirve 8.70 üzerine atabilirsek yen alıcılarla tahta güçlenecektir. Lakin. haftalık anlamda sıkıntı gözükmemekle birlikte, günlük göstergelerin şişmeye başladığı söylenebilir.
    Hayırlı forumlar. Bol kazançlar.

Sayfa 224/809 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •