Sayfa 703/1023 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by bunuel Yazıyı Oku
    Sayın Hakem,
    Hep Erkan Şahinöz diye yazıyorsunuz. "Erkin" Şahinöz olacak galiba.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Galibası yok elbette öyle sayın bunuel adamı da o kadar severim ,yaşlanıyorum o kesin )))))))

Bu KNEF borsasının bugün ki çıkışı bana yıllar öncesi IRAK -İRAN savaşı başladığı gün tavan yapışını hatırlattı. Sonrası ne mi oldu ?Kerizlere verdikleri mallar yıllar boyunca aynı fiyata gelmedi.

Ayvanın büyükleri daha heybede
    Bir türlü kimse anlamıyor.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    develüasyon fransız usulü deve eti mi? doğrusu "devAlüasyon"
    Fransızlara gıcığım

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bu arada ben bu dolar artışından çok huylandım.Bu gidişle çok ama çok hızla venezuelaya evrileceğiz,hep içimde bunlar sonunda dur ya biz ne yapıyoruz şu taş toprak falan işini bırakalım işleri biraz düzeltelim derler umudu vardı.Bu gidşle gavurlar o fırsatı bize vermeyecekler.Ne yerse yesin hastalara dönecek durumumuz,inşallah öyle olmaz.Umudum yok ama yarın berat kanal istanbul falan bıraktık o işleri biraz acı çekme zamanı ama tasarrufa başladık gibi bir şeyler der inşallah.
    Kayın pederinden izin aldı BERAT kandili bunları diyecek öylemi ? İyi niyetiniz daim olsun ama siz siz olun Dolarda iseniz sıkı sıkıya tutun hemde sağlam ve güvenli bir yerde olsun.

6. Damaaaat
    Ne iş?
    Piyasa yemedi jan janlı laflarını...
    Hayvan terli yemiyor diyorum inanmıyorsun...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Plajda yatiyorum baktım gene zıplamış hemen midyeciden 30 tane midye alıp hüplettim. Akşamada danacıya gidip vazgeçtim o kemik torbasından 6931 küpeli danamı geri ver diyeceğim

Kenef çukurunun en dibine dalanlar ne çıkardı ? Ellerinde kalan kenef ten başka bir şey olmaz bol bol koklasınlar şimdi çıkardıklarını...
    Dolarda fizikli olarakta short mort yapmayın varsa elinizde sıkı sıkıya sarılın kenef çukuruna dalanları kendi halinde bırakın.

Sayfa 703/1023 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •