Alıntı Originally Posted by Gobel Yazıyı Oku
Aralarında problem varsa da fiyatı baskılamak için bunu kullandıkları çok açık. Otellerin gelirlerini şirket dışına çıkarmak bunlarda sistem olmuş. Bu haberi verirken kundu nun gelirlerinin SS tarafından dışa aktarıldığını açık etmekten korkmamışlar. O zaman bu şekilde dışa aktarılıyorsa şu anda ne şekilde dışa aktarılıyor. Bunu da verselerdi keşke. SPK ya şikayet edebileceğimiz malzeme olurdu bize. Ah ZT ah Tahtacının kankası yardımcın istedi diye şirketi batıracak bilgileri açıkladığının farkında değilsin. İnşallah biraz daha bu şekilde haberlere devam edersinde bizde SPK ya paslarız. Bakalım o zaman tahtacının kankası yardımcın operasyona başlamadan SPK nın tokadını yeyince ne yapacak.
Sayın gobel tespitler doğru ama bana sorsalar derimki. Eyy ZT yk.ndaki yardımcının kankasından başka tahtacımı bulamadın. Bu Genel kurula katılanların ifadesiyle Sen demedinmi başta bu küçük yatırımcılara derdinizi sorunlarınızı halledecem şu zamana kadar. Bana gelen demişsin ama halledemedin bak bende stratejik hatanı söylüyorum. Bu tahtacı küçük yatırımcının derdini çözmez çözemez. Şöyle der. Hisseyi belli yerlere getirsem ondan sonra satarmıyım satamazmıyımın derdinde. Bu davranışıda çok bencilce. Zaten o yüzden diyorum ya bu küçük yatırımcının liderlerinden gelen çözümlere niye kulak tıkarsın görmezden gelirsin. Yardımcının kankasına tahtalatöre sen tabi değil onlar size tabi olsun. Patron olan sizsiniz unutmayın. Birde diğer taraflarda yazılanları okuyunca insanın midesi bulanıyor. Dahada üçkağıt nereye kadar. Siz siz olun fesihcilerin davasini küçümsemeyin yol yakınken aklınızı kullanın ama yine üçkağıt peşinde olmadan masaya çağırın derim. Bunlar beni bağlayan fikirler ister uygularsınız ister uygulamazsınız.