Ben de şüphelenmeye başladım senden heycorç
ALP-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
takipteyim ;)
yanlız adınıda koyalım %kac gitmesi gerekir gitti demek icin? şu an 1.75. 2.10 gorse gitti saycazmı (%20)?2.52(%44) 3.02?(1.72) yoksa ordan donunce geri gene dedigim yere geldi mi olur?
koy adını takipteyim altta benim iddam 1.56 yanmayacak(işlem gercekleşmeyecek o kademeden 1 lot bile 1 lot olursa ben bilemedim derim) seklinde(yorum yapmayacam dediydim bu 1.56 yı onu demeden cok once soyledim hala arkasındayım degismedi yeni bir yorum degil hatırlarsın sen 1.46 derken once 1.56 yansın bi diyorudm o laf hala bu). sende bende insanız yanılırız ama soz ucar yazı kalsın di mi burda
3 sayı verdim pes dedigin hangisi yukarda(3.02 de de bilemedim demezsin dimi sattıgın yerin %80 yukarsı) sen koy adını takibi ben ederim.
Senin tez patlamak üzere biraz destek at))
ALP-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kriz MAyıs dan önce vardı . Aralık a kadar sayısız sarsıntı olur . 176 B usd borç cepteki (Merkezdeki ) 26 B Usd ile ödenmez .
Kredi alıp inşaat yap taşa göm , cep telefonuna göm üretmeden samanı bile al şimdi pay back zamanı . Birileri de kriz siyası diyor ne güldüm anlatamam . Adam sanıyor rahibi vermedik ondan oldu . Öyle olsaydı büyük adadaki 132 Rahibi üzerine verirdik kolayca geçerdi . Rahibi vermiyoruz çünkü verirsek siyasi olmadığı ortaya çıkar .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri