Sayfa 364/760 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

Bu kağıda inanan 3-5 kişi ya var ya yok galiba.
    Bizim de çapımız belli, gücümüz ortada.
    Talep olmayınca kağıt da gübre çuvalı gibi oturduğu yerden kalkmıyor.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

batik65 Guest
    Yerinden kalkanlar da geri dönüp kalktığı yere oturuyor farkeden birşey yok, ilk 1.30 ları gördüünde canımın yanışıyla firmayla konuştuğumda kurlardan çok endişeli oldukları ve geri alımı kesinlikle düşünmediklerini söylemişlerdi, patronlar uzağı oldukça iyi görüyor, o zaman siyasete bağlamıştım ama değilmiş.....

3.  Alıntı Originally Posted by batik65 Yazıyı Oku
    Yerinden kalkanlar da geri dönüp kalktığı yere oturuyor farkeden birşey yok, ilk 1.30 ları gördüünde canımın yanışıyla firmayla konuştuğumda kurlardan çok endişeli oldukları ve geri alımı kesinlikle düşünmediklerini söylemişlerdi, patronlar uzağı oldukça iyi görüyor, o zaman siyasete bağlamıştım ama değilmiş.....
    dostum firma yakın zamanda çok olumlu konuşuyorlar...doların yükselmesinden olumlu etkileniyor olabilirler...ben firmaya güvenip aldım tekrardan...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

batik65 Guest
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum firma yakın zamanda çok olumlu konuşuyorlar...doların yükselmesinden olumlu etkileniyor olabilirler...ben firmaya güvenip aldım tekrardan...
    Hayırlı olsun dostum,yalnız geçen hangi topikte okuduğumu hatırlayamıyorum ama borsayı biraz bilen asla kaybetmez diye bir cümleni okumuştum , bu teziniz yanlış dostum, sn izci üstadın finansal okur yazarlığından kuşkunuz varmı ? Olmayınca olmuyor bu iş daha çok nasip işi, başarılarının devamını diliyorum....

5.  Alıntı Originally Posted by batik65 Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun dostum,yalnız geçen hangi topikteokuduğumu hatırlayamıyorum ama borsayı biraz bilen asla kaybetmez diye bir cümleni okumuştum , bu teziniz yanlış dostum, sn izci üstadın finansal okuryazarlığından kuşkunuz varmı ? Olmayınca olmuyor bu iş daha çok nasip işi, başarılarının devamını diliyorum....
    dostum ben o cümlede biraz da kısmetiniz varsa kayıp etmez demiştim..birinci şartım kısmetinizi olmasıdır..değilse ne kadar biliyorsanız bilin yine de kayıp edersiniz..hem de bazen dakika farkı ile kayıp edersiniz...sattığınız bir dakika sonra tavana gider...bunu en son üç ay önce ıbct hissesinde yaşamıştım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

batik65 Guest
    Firmaya güvende sıkıntı yok, hatta ummadığımız bir kar da gelebilir, sadece uzağı iyi görüyor diyorum patron için döviz kurları için diyorum,bu dönemde hisseler para etmiyor, elbet zamanı gelecek ve dövize yatanlar da uzub-n süre taşımak zorunda kalacaklar, o fiyat neresi bilemiyoruz

batik65 Guest
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum ben o cümlede biraz da kısmetiniz varsa kayıp etmez demiştim..birinci şartım kısmetinizi olmasıdır..değilse ne kadar biliyorsanız bilin yine de kayıp edersiniz..hem de bazen dakika farkı ile kayıp edersiniz...sattığınız bir dakika sonra tavana gider...bunu en son üç ay önce ıbct hissesinde yaşamıştım...
    kısmet kısmını atlamışım demekki...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by batik65 Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun dostum,yalnız geçen hangi topikte okuduğumu hatırlayamıyorum ama borsayı biraz bilen asla kaybetmez diye bir cümleni okumuştum , bu teziniz yanlış dostum, sn izci üstadın finansal okur yazarlığından kuşkunuz varmı ? Olmayınca olmuyor bu iş daha çok nasip işi, başarılarının devamını diliyorum....
    Evet, Önce kısmet, ardından diğerleri. Sıralama bu şekilde olmalı.

Sayfa 364/760 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •