Sayfa 868/948 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 6,937 - 6,944 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. İlk 6 ayda satış adetleri %6,4 azalmis(geçen yıl 603.000 adetmis, bu yil 563.233 adet). Satış gelirleri 110 milyondan 123 milyona çıkmış. Fakat doviz kurundan dolayı maliyetler arttığından karlılık düşmüş. Esas faaliyetlerden giderler kalemi 7 milyondan 17 milyona cikmis. İlk 6 ayda 7.7 milyon TL yatırım yapılmış. ....... SONUC: Satış gelirleri artmış, ancak döviz kurundan dolayı maliyetler artmış ve karlılık düşmüştür.

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by fb_06 Yazıyı Oku
    SILVR Solo 2018/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -1093574 Ana Ortaklık Payları: -1093574
    Çok iyilikseverler , tek gayeleri insanlara iş verebilmek , kar etmekle filan işleri yok , son 10 yılda yapılan 36M$ yatırımı hatta gelecek 3 yılda yapacakları 16M$ yatırımı da sırf o gayeyle yapıyorlar. Yersen...

Son kapanış fiyatı 1.42 ye göre 11,65 M$ piyasa fiyatı var.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

3. Hep aynı şey. Yıl içi kötü senaryo. Yıl sonu kredi bulmak için iyi bilanço. Sorun bu şirkette değilde bence adil bir bağımsız denetim yapılmıyor. Ayrıca grup içi satışlarınada bakmak lazım burada zarar, diğer şirkette kar vardır. Diğer şirket borsada değil. Yani kazık bize giriyor yine.

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Kur farkı zarar yazacağını tahmin etmiştim ama şirket teşvik sayesinde artı yazar diye düşünüyordum ama zarar yazmış. Hayırlısı olsun artık zarar yaza yaza yükselirler artık temettü vermez bedelsiz vermez hisse alımı yapmaz hisse yükselmez kaldı hayaller bir sonraki döneme

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Teşvikten işveren sigorta primi desteği 1 milyon 661 bin +192 bin makine alımının kdv’si toplam 1 milyon 850 bin tl faydalanmış...esas yansıma 3 ve 4.çeyreklerde görülecek...
    Faaliyet raporu aynı şeyler yok iç piyasa durgunluğu döviz artışından kaynaklı üretim maliyeti hep boş laflar....
    1.çeyrek bilançonun tıpkısı gelmiş...söylenecek fazla birşey yok...

batik65 Guest
    SİLVR , silvr pazarlamayla birleşmedikçe bundan bir halt olmayacak gibi maalesef sevgili yatırımcıları, ürünü düşük fiyattan pazarlamaya aktarıyor, üreten değil satan kazanıyor diye bir kanaate sahibim...

7. Allah'ın beceriksizleri!
    Baktın satış yapamıyorsun bari fiyatları yükselt hiç olmazsa maliyet fiyatın artmaz.oyle de satamiyon böyle de satamiyon zaten.
    Laçin in TV de konuşmasından belliydi zaten böyle olacağı.akli sıra kaçamak cevaplar vererek milleti oyaliyo.
    Yok abi yok bunlar 1 milyar dolar teşvik de alsa vizyonsuz adamlar.yurt dışına ihraç yapiyoz diye milletin gözünü boyamak Tan başka bişey yapmıyorlar.sen git onlarca ülkeye ihracat yap sonuç elde var sıfır.boyle bişey var mı abi!
    belki düzelir dedik teşvik aldı bu sefer olcak dedik sonuç yine hüsran.
    Adamların niyeti iyi olsa kapa teşvik konusunda yatırımlar konusunda açıklama yapar,hicbirini yapmıyorsanız sorumluluklarınızi yerine getirmiyorsaniz sende art niyet ararım arkadaş!
    Son sözüm burası borsa arkadaş senin yatırımcılara karşı sorumluklarin var köy bakkalı işletir gibi firma yönetilmez!

8.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Teşvikten işveren sigorta primi desteği 1 milyon 661 bin +192 bin makine alımının kdv�si toplam 1 milyon 850 bin tl faydalanmış...esas yansıma 3 ve 4.çeyreklerde görülecek...
    Faaliyet raporu aynı şeyler yok iç piyasa durgunluğu döviz artışından kaynaklı üretim maliyeti hep boş laflar....
    1.çeyrek bilançonun tıpkısı gelmiş...söylenecek fazla birşey yok...
    Bilanco beklentisi de artık geride kaldi. 10 gün önce hisse 1,61 TL leri gördü ve bugün 1,37 TL yi gorup 1,42 TL kapattı. Bilancoyu fiyatladik diyebilir miyiz? Bana kalırsa eğer endeks çok kötü olmazsa hissenin bilançoya çok olumsuz tepki verebileceğini düşünmüyorum. Bilançoda sanki şirkette zararı kabul etmiş bir görüntü var. Faaliyet raporu da gelecege donuk bir yatırım, bir eylem planı vs yok. Hakikaten de bakkal yönetir gibi şirketi yönetiyorlar, 88 milyon teşvik onaylanmis ne bir heyecan ne bir haber ne bir satış artırıcı aksiyon hiç bir şey yok. Klasik bilanco... Dediğim gibi endeks cortlamazsa ben hissenin çok tepki vereceğini düşünmüyorum. Cok ta panik yapmamak lazım. Zaten en dusuk 1,13 TL yi görmüş dibe çok uzak bir yerde değiliz. %3-5 düşse de ilk anda daha sonra toparlar diye düşünüyorum. ORTAKLAR YARİN İLE İLGİLİ DUSUNCELERİNİZ NELERDİR?

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 868/948 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •