Ziraat hariç tüm bankalar hemen alınabilen tüketici kredilerine mesai saati bittikten sonra aylık %0.20-0.25 civarında zam yaptı. Bu yıllık maliyete 7 puan eklemek demektir. Sanırım gece gondiklenmemek için tedbiren yaptılar.
Ytd
Yarın 500 baz puanlık artış yaptı yaptı yapmadı ne mok yeseler fark etmez ortada kurtaracak ekonomi falan kalmaz zaten. Bugün yandaş bloomberg ht de ekonomist yerine asker çıkardılarsa anlaşılan ekonomik gerçeklerden giderek uzaklaşıyorlar artık olmaz olmaz denilen şeyler bile olabilir . i Umarım kafalarında ki planda bank run gibi absürt düşünceler yoktur.
Uyumadan 5.55 üstünü göreyim diyorum sallıyorlar, japon bacılar son voleyi vururlar sabaha bakarız artık.
Dalgalı kur kurgusunda bir günde %100 değişim olmaz diye kaide var mı ? Bence yok...
Doların çıkışından bana ne ben malıma zammı geçiriyorum diyen var dı gören var mı bu aralar ?
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri