Beton likit değildir bunu betona yatırım yapanlara, absürt fiyatlardan beton alıp 100 verdim seneye elini öpene 200 e okuturum diyenlere beton topiğinde anlattık ama yukarıdaki örnekteki gibi üretim yapan sözde firmalar dahi gidip onlarca beton yatırımı yaptı . Şimdi ağlıyorlar , hadi o betonları alıp münasip yerlerine koysunlar, bakalım satmaya çalışsalar 5-6 sene önce verdikleri Tl cinsinden parayı dahi veren olacak mı değil ki Dolar cinsinden. Beton ekonomisi çöktü, bunun olacağını görmek için ne ekonomi uzmanı olmaya nede müneccim olmaya gerek yoktu sıradan bir umutabi olsanız yeterdi. Beter olacaklar ki yeter olsun .
ABD ile ilişkiler açıklamalara göre kopacak gibi görünüyor ama ben hala ABD ile anlaşılabilecegi kanaatindeyim.Trump'in twitter diplomasisi çok spekülatif hareketlere yol açabiliyor.
Mesela kuzey kore ile ne oldu sonuç? Nükleer savaş atom bombası derken el sıkıştı Trump...
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Kriz sadece TR değil AB de de kısmen etkili olabilir....Zaten yeni toparlayan AB de işin içine girebilir....Deutsche için işler daha karışık....Kendi dertleri yanısıra bir de TR de ki riskleri var.
https://www.cnbc.com/2018/08/10/if-t...e=twitter|main
Bu arada farkında misiniz % 28 geçen haftaya göre fakirleştik......
Para harekatları olacaktır ülkeler arası. Trump denen zevzeklere gerek yok bunun için benim kızdığım konu bir yetkili konuşmaz mı.....Ne için maaş alır bu herifler.....
Aksiyon planı açıklanmaz mı ? Dertleri başka ise bilemem......
Kontrollü kriz mi isteniyor ? Sonra zordaki şirketlere el koyup yandaşlara verelim....Paralar ne de olsa isimsiz adalarda...Dolar olarak çakı gibi duruyor...Bu günler için....
Bu filmi bir yerden hatırlıyor gibiyim..... Allahın lütfu......
Amma yanıldık şu dıolar tahmininde. Nisan ayında bu başlıkta dolar kasım-aralık gibi 7 lirayı görebilir diye tahmin yürüttük, ohaa falan dediler. Adımız 7 ciye çıktı, düne kadar hala o fikirdeydim kışın 7 yi göreceğiz diye gel gör ki bugün 6.80 gördük iyi mi. Ben buna ters köşe olmak derim. Millet tam tatilde yakalandı bu devalüasyona.
Güler Sabancı'dan Berat Albayrak'a tam destek
Bu kadını iyi tanıyın sonra gidin bunun bankası veya holdinginin yahut enerji şirketinin hissesini alın ama sonrada sakın ağlamayın. Beteri görmeden ne bu ne başkaları akıllanmayacak , benim Dolarım var ama bunların Dolar borcu bu durumda kim yalaka olmak zorundadır ?
Yer İmleri