Sayfa 861/1023 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871911961 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,881 - 6,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Amma yanıldık şu dıolar tahmininde. Nisan ayında bu başlıkta dolar kasım-aralık gibi 7 lirayı görebilir diye tahmin yürüttük, ohaa falan dediler. Adımız 7 çiye çıktı, düne kadar hala o fikirdeydim kışın 7 yi göreceğiz diye gel gör ki bugün 6.80 gördük iyi mi. Ben buna ters köşe derim olmak derim. Millet tam tatilde yakalandı bu devalüasyona.
    sen gene iyisin
    ben 6.69 dedim yıl içinde adımız 69. ya çıktı
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sen gene iyisin
    Basganim 6.6931 çalıştı :-))))

Yanlız direkt yaktılar o boynuzlara yazık oldu......

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sen gene iyisin
    Evet Başkan sende verdiğin rakamın arkasında durdun aylarca. Bize laf soktular az gevşeyince nerdesiniz 6 cılar 7 ciler diye. Sabrın sonu selamet oldu.

Alıntı Originally Posted by Cool76 Yazıyı Oku
    Kriz sadece TR değil AB de de kısmen etkili olabilir....Zaten yeni toparlayan AB de işin içine girebilir....Deutsche için işler daha karışık....Kendi dertleri yanısıra bir de TR de ki riskleri var.

https://www.cnbc.com/2018/08/10/if-t...e=twitter|main

Bu arada farkında misiniz % 28 geçen haftaya göre fakirleştik......

Para harekatları olacaktır ülkeler arası. Trump denen zevzeklere gerek yok bunun için benim kızdığım konu bir yetkili konuşmaz mı.....Ne için maaş alır bu herifler.....

Aksiyon planı açıklanmaz mı ? Dertleri başka ise bilemem......

Kontrollü kriz mi isteniyor ? Sonra zordaki şirketlere el koyup yandaşlara verelim....Paralar ne de olsa isimsiz adalarda...Dolar olarak çakı gibi duruyor...Bu günler için....

Bu filmi bir yerden hatırlıyor gibiyim..... Allahın lütfu......
    Yandaşların da dötü kurtarma BETERİ görmeme gibi şansları yok top yekün hepsi anca beraber kanca beraber, Rönesans kimin yandaşı ?

Hem öyle kontrollü kriz yaratıp kontrollü işsizlik yaratacağım diye bir şey olmaz olamaz milyonlar BETER olur o zamanda bunlar için YETER olur bunu yapacak kadar aptal olduklarını sanmam.

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yandaşların da dötü kurtarma BETERİ görmeme gibi şansları yok top yekün hepsi anca beraber kanca beraber, Rönesans kimin yandaşı ?
    Bu düzene bilerek odun atan endüstriyi, üretimi yok edilmesini seyreden kimse layığını bulsun.

Lakin bu yandaş taifesini olabildiği kadar kollayacaklar.....

Nasıl Varlık Fonu ile hisse alıyorlarsa devlet imkanları ile de yandaşları tutmaya devam edecekler....Nereye kadar göreceğiz......

7.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    ABD ile ilişkiler açıklamalara göre kopacak gibi görünüyor ama ben hala ABD ile anlaşılabilecegi kanaatindeyim.Trump'in twitter diplomasisi çok spekülatif hareketlere yol açabiliyor.

Mesela kuzey kore ile ne oldu sonuç? Nükleer savaş atom bombası derken el sıkıştı Trump...
    Hayır anlasmadi Kuzey Kore açıklama yaptı, Amerika güvenilmez diye.

8. Bundan sonra rakam tahmin edip rakam telafuz edemiyorum zira ucu açık bir alan oluştu dolar için hem ekonomik hem siyasal hemde insan psikolosi açısından. Ama şunu diyebilirim bu dolar 2018 içinde her hangi bir günde 10 lirayı görebilir. Şaşırtıcı olur mu bizler için elbette hayır.

Sayfa 861/1023 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871911961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •