Sayfa 882/1023 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,049 - 7,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    O zaman Dolarları varsa bozdurup dış güçlerin oyununu bozacak da onlar bizden TEK CENT işlemez başka kapıya.
    Bugün verdiğim son karar tüm kuruşuma kadar döviz ve altına geçmek. Bunları fiziki olarak almak güvenli yerde saklamak. Bankada değil asla.
    Bir ay öncesinden yok Malezya halkı devleti için para topluyormuş haberi , diyanetten birinin devlet menfaati için paralara el konulabilir demeleri boş değil.
    Güven bekledik Allah'a havale etti işi. Yapılacak birşey yok demenin diğer söylenişi.
    Sürekli takip edemiyorum. Koyduk mu diyen aç çomarlardan gelen oldu mu ? Azıcık onlar umut versin bari. Reisle damattan hayır yok.

2.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Bugün şöyle bir piyasayı kolaçan edeyim dedim.
    İzmir'de döviz bürolarında tahta kapalı tuttuğuna tuttuğu fiyattan yapıştırıyorlar..
    Birkaç toptancıyı aradım (kuyumcuların döviz için alım yaptıkları yerler)
    Hiçbirinde USD satışı yok altın veriyorlar..
    Hatta bir tanesine abi rakamı üç aşağı beş yukarı ayarlarız kendi aramızda en azından 20-30 K alayım dedim. Cevap negatif. Pahalıdan da olsa vermiyorlar..

İyice uyuzlandım..
    Tüm bankaların mobil uygulamasına baktım.Enpara gibi mokunu çıkarıp 7 xx küsur'den satanlar da var ama 6.80 seviyelerinde alış yapma olanağı verenlerde var..

Şeytan diyor gir al 6.80'den paartesi bu rakamı bulamayacaksın..
    Tabi mesele 6.80'den dolar almak değil fiziki olarak o parayı çekebilmek..
    Çok farklı bir hafta bizi bekliyor..
    Garanti cepten 6.70 den veriyor makas çok açık ama senin ki daha açıkmış.

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yahu üniversiteden en yakın arkadaşım bile inandığı dinin Türkçeye çevrilmişini okuduğunda yok bu yanlış çevrilmiş böyle olamaz diyor, işte aymazlık bu dünya yerine öteki dünya ile avutulmak böyle başlıyor..
    ben inanmadığım halde kuranın türkçe mealini iki kere anlayarak okudum. bunlar inandıkları dinin kitabını bir kere okumuş değiller, ki ilk emir "oku"dur...
    yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Bugün şöyle bir piyasayı kolaçan edeyim dedim.
    İzmir'de döviz bürolarında tahta kapalı tuttuğuna tuttuğu fiyattan yapıştırıyorlar..
    Birkaç toptancıyı aradım (kuyumcuların döviz için alım yaptıkları yerler)
    Hiçbirinde USD satışı yok altın veriyorlar..
    Hatta bir tanesine abi rakamı üç aşağı beş yukarı ayarlarız kendi aramızda en azından 20-30 K alayım dedim. Cevap negatif. Pahalıdan da olsa vermiyorlar..

İyice uyuzlandım..
    Tüm bankaların mobil uygulamasına baktım.Enpara gibi mokunu çıkarıp 7 xx küsur'den satanlar da var ama 6.80 seviyelerinde alış yapma olanağı verenlerde var..

Şeytan diyor gir al 6.80'den paartesi bu rakamı bulamayacaksın..
    Tabi mesele 6.80'den dolar almak değil fiziki olarak o parayı çekebilmek..
    Çok farklı bir hafta bizi bekliyor..
    Kapalıçarşı da 6.18 den satıyor dövizciler .

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Kapalıçarşı da 6.18 den satıyor dövizciler .

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Valla bulsam 18 den alırim

Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Bugün verdiğim son karar tüm kuruşuma kadar döviz ve altına geçmek. Bunları fiziki olarak almak güvenli yerde saklamak. Bankada değil asla.
    Bir ay öncesinden yok Malezya halkı devleti için para topluyormuş haberi , diyanetten birinin devlet menfaati için paralara el konulabilir demeleri boş değil.
    Güven bekledik Allah'a havale etti işi. Yapılacak birşey yok dememin diğer söylenişi.
    Bakalım Pazartesi nasıl bir gün olacak umarım dediklerinizi yapma imkanınız olur. Ben BDDK Cumartesi bankalarla toplantı yapacak haberini duyduğumda çok tedirgin oldum sonra haberin yalanlanmış olmasında bile bir hinlik var diye düşündüm. Haberi yapan sosyal medya değildi dünya gazetesinde yayınlanmıştı galiba yanılıyormuyum !

7. Biri geldi biraz evvel yanıma şirket sahibi bu adam. Bana soruyorum %24 faizle yüklü kredi çekip dolar alacağım pazartesi sabahı diyor. Fikir almak için sana sorayım dedi. Tam adamına geldin dedim bende geceleri donsuz yatan ama dolarsız yatmayan bir adam bu sorulur mu dedim.

Tabi ki yapma böyle bir şey sakın dedim, yapacağım diyerek kalktı gitti az evvel yanımdan. Nasıl ikna olduysa.

Sayfa 882/1023 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •