Sayfa 913/1023 İlkİlk ... 4138138639039119129139149159239631013 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,297 - 7,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Garanti cepten 6.70 den veriyor makas çok açık ama senin ki daha açıkmış.
    Sorun 5-10 kuruş değil ki sevgili MAHARAJ..
    Benim kafamda sadece pazartesi haber vermek dahi bu dövizi cekebilecekmiyiz.. deli sorular .

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Döviz bürosuna dedim papazı mı bıraktılar yoksa adam ne papazı bırakmasın erdoğanı duymadınız mı akşam pazartesi yine şenlik var dedi.
    Bu 7TL'den alınan Euro kafamı kurcaladı. Ya bankacılık sistemi içinde olmayan büyük tefeciler kısa sürede gelen karı yeterli görüp satış yapıyor, ya da pazartesi için bizim şu an bilmediğimiz bir haber aldılar. Ayrıca politikacıların bu kadar rahat bir şekilde bu denli büyük bir kumarı nasıl oynadıklarını çözemiyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Döviz bürosuna dedim papazı mı bıraktılar yoksa adam ne papazı bırakmasın erdoğanı duymadınız mı akşam pazartesi yine şenlik var dedi.
    Atmden parayı işbankasına yatır bankaya geri sat 7.0790 alıyor
    Ne var ne yok al döviz bürosunu soy
    Ytd

türkiyenin borç aldığı ülkelerin bankalarına borçları
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu 7TL'den alınan Euro kafamı kurcaladı. Ya bankacılık sistemi içinde olmayan büyük tefeciler kısa sürede gelen karı yeterli görüp satış yapıyor, ya da pazartesi için bizim şu an bilmediğimiz bir haber aldılar. Ayrıca politikacıların bu kadar rahat bir şekilde bu denli büyük bir kumarı nasıl oynadıklarını çözemiyorum.
    Bir zamanlar bi ağa vardı burada, o karşı kıyıdan temizlenmek için yatlarla gelen dövizden bahsetmiş di.

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Eve zor attım kendimi, Alaçatı çarşı mahşeri kalabalık. Dostum döviz bürosu sahibi Oğuz bey özel ilgilendi. Ona sordum ne iş bu diye. Oda forex piyasasında bugün sert düşüş yaşandı öğlene kadar ondan dedi. Birde liramız kalmadı bütün almancılar deli gibi Euro bozduruyor onların eurolarını 6.70 ile 6.80 arası alıyorum dedi. Nakit kalmayınca alamıyoruz tabi dedi. Yani adam tl sıkıntısı çekiyormuş bir nevi. Şaka gibi ama o kalabalığı görünce hafta sonu gafil yakalanmış olabilir.

Adam ticaret yağıyor sonuç olarak. Gurbetçiden al 6.70 sat 7 veya 7.10 na.

7.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Atmden parayı işbankasına yatır bankaya geri sat 7.0790 alıyor
    Ne var ne yok al döviz bürosunu soy
    Küçük rakamlarla işim olmaz dostum. %5 çıkmış inmiş umrum olmaz bu saatten sonra.
    Ülkem iyi olsun ekonomimiz düzelsin insanlar huzur bulsun ben para kaybetmeye razıyım.
    Ben kazanırken bir sürü olumsuzluklar alıp başını gidiyorsa orda mutluluk olmuyor gerçekten.
    Bizim amacımız tamamen sermayeyi korumak bu oynalıkta. Bunu mualif insanlar anlayışla karşılamalı.

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 913/1023 İlkİlk ... 4138138639039119129139149159239631013 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •