Bu 7TL'den alınan Euro kafamı kurcaladı. Ya bankacılık sistemi içinde olmayan büyük tefeciler kısa sürede gelen karı yeterli görüp satış yapıyor, ya da pazartesi için bizim şu an bilmediğimiz bir haber aldılar. Ayrıca politikacıların bu kadar rahat bir şekilde bu denli büyük bir kumarı nasıl oynadıklarını çözemiyorum.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
türkiyenin borç aldığı ülkelerin bankalarına borçları
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Eve zor attım kendimi, Alaçatı çarşı mahşeri kalabalık. Dostum döviz bürosu sahibi Oğuz bey özel ilgilendi. Ona sordum ne iş bu diye. Oda forex piyasasında bugün sert düşüş yaşandı öğlene kadar ondan dedi. Birde liramız kalmadı bütün almancılar deli gibi Euro bozduruyor onların eurolarını 6.70 ile 6.80 arası alıyorum dedi. Nakit kalmayınca alamıyoruz tabi dedi. Yani adam tl sıkıntısı çekiyormuş bir nevi. Şaka gibi ama o kalabalığı görünce hafta sonu gafil yakalanmış olabilir.
Adam ticaret yağıyor sonuç olarak. Gurbetçiden al 6.70 sat 7 veya 7.10 na.
Küçük rakamlarla işim olmaz dostum. %5 çıkmış inmiş umrum olmaz bu saatten sonra.
Ülkem iyi olsun ekonomimiz düzelsin insanlar huzur bulsun ben para kaybetmeye razıyım.
Ben kazanırken bir sürü olumsuzluklar alıp başını gidiyorsa orda mutluluk olmuyor gerçekten.
Bizim amacımız tamamen sermayeyi korumak bu oynalıkta. Bunu mualif insanlar anlayışla karşılamalı.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri