Sayfa 679/1252 İlkİlk ... 1795796296696776786796806816897297791179 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Amerika rahibi Erdoğan'ı rencide etmeden almanın bir yolunu bulmalı. Bu da ancak bir takas ile mümkün.
    Bu asil millet rencide oldu. Maalesef

2. Bir kişi uğruna, ( rahip)bir ülke batiyor

Satranç ta hamleler çabuk yapılır.gunlerce düşünülmez.tecrube konuşur.karsi oyuncunun ileriki hamleleri tahmin edilir.gonder gitsin.

4. Rahipmis, halkbankmis bunlar bahanedir...
    10 yildir beton yapiyorum diye calip cirpan bir kesim var.. Bunlarin buyukbaslari pakrolarin yurtdisina kacirdiklari, kucukbaslarinin icerde yedikleri, lux yasamlari var. Butun bunlarin bir bedeli olacak tabii ki. O bedeli de siz odeyeceksiniz.

5. 15 Temmuz hain kalkışma sonucu,
    Bu bize Allahın bir lütfu dur,
    deyip tüm TSK nın her kadamesi kontrol altına alındığı gibi,

bugün yaşanan kur krizin de ,
    yine bu bir Allahın lütfu denilerek,
    Türkiye deki sermaye sahiplerinin el değiştirilmesi sağlanıyor....
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Bir kişi uğruna, ( rahip)bir ülke batiyor
    Öyle de değil Şimdi.

Reelpolitik yüzünden olanlar oluyor. Senede 100b $ petrol çıkartsak 50 sini abd ye çok sevdiğimiz için bağışlıyoruz desek... yalniz inancımız gereği senede 1000 rahibi işkence ile öldürmemiz gerekli desek.... zenci menci toplar gönderirler bu işler böyle rahip filan yalan dolan...

Selim Somçağ
    Selim Somçağ
    @selimsomcag
    ·
    10 aug.
    2)AKP akıl dışı ekonomik fikirlerde ısrarı ve beton sevdası yüzünden TR'yi moratoryuma sürüklemekte."Biz halkımıza dayanarak buna direniriz" hayalleri kurmayın. Türk halkını üç beş batık inşaatçı için mi aç bırakacaksınız?
    26
    64
    Selim Somçağ
    Selim Somçağ
    @selimsomcag
    ·
    10 aug.
    1)AKP'nin olanlara seyirci kalması yabancı yatırımcıyı panik havasına soktu, bugün daikalar içinde TL % 12 deval yedi. 10 günlük deval % 25. TR 10 gün içinde dörtte bir fakirleşti.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    Yarın paranın büyük kısmının dönüşü var ama ne yapacağıma hala karar veremedim, kur bu haldeyken dolar veya euro almak riskli diyorum bir yandan da tl. mevduatta para eriyip gidiyor diyorum.

Bu ortamda kimse kimseye akıl da veremiyor ne olacağı belirsiz, bankalardaki makas farkından dolayı insan al sat yapmaya da çekiniyor, bir süre günlükte kalsam parçalı olarak düştükçe dolar alsam diyorum tabi düşerse, gerçi burganın günlüğü de 17.35 düşük kalıyor, Nkolay bono daha uygun görünüyor zor karar bilemiyorum nasıl yapacağım.
    yarın 2 yıllık tahvil ihalesi yapılacak gerçi çarşamba itfa miktarı çok düşük ama piyasanın tepkisini görmek açısından önemli.Ben olsam bir günlüğüne en azından gecelik gider salı günü tekrar oluşan ortama göre karar verirdim.

Sayfa 679/1252 İlkİlk ... 1795796296696776786796806816897297791179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •