Sayfa 967/1023 İlkİlk ... 4678679179579659669679689699771017 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

İflasın nöbet anında dışa yansımasıdır.!!
    Anlayana..!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. dışarası bitti şimdi sanayicini tüccarını tehtit et bunun yolu yol degil bosuna sesimizi yükseltmedik kim olursa olsun tek adamlık sistemi olmaz diye

3. Yorumsuz.....Tarihler önemli değil, önemli olan bilinçaltında ne olduğu......

https://odatv.com/hakan-fidan-dolara...1171200_m.html

http://t24.com.tr/haber/dilipak-piya...asirmam/374357

Diğer havuzdaki goygoycularda farksız....Köpük partileri yarıyor gençlere ....

O değil de döviz büroları yarın yandı.Bir ton kara gözlüklü,şapkalı,atkılı garip garip adam gelip dolar alacak demektir.Anladınız siz onu)))))))

5. Düzenin adamı olmadım devletimin yanındayım öyle ya da böyle zor bir süreç BIST artı nakitteyim tek centim yok olmayacak ta... 1 ay sonra siz dolarcilar burayı ağlama duvarına cevireceksiniz
     Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Dün gece forumda küçük bir çocuk edasıyla konuşan espriler yapan gelmiş bugün höt höt yapıyor, tehdit ediyor, suçluyor.
    Ne diyor anlamadım ben. B planı var devreye girecek dolar düşecek TL değerlenecek iyi bir insan olarak geldim uyarıyorum sizi mi diyor ?
    Dolarını satıp mı gelmiş buraya yoksa hiç işi olmamış mı dolarla ? Hiç işi yoksa dolarla niye gelmiş buraya? Düzenin adamları.
    Lafım alexogoldo ya.
    Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Düzenin adamı olmadım devletimin yanındayım öyle ya da böyle zor bir süreç BIST artı nakitteyim tek centim yok olmayacak ta... 1 ay sonra siz dolarcilar burayı ağlama duvarına cevireceksiniz

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dolarcılar "TL" bazında köşeyi şimdiden döndü
    1 aya multi-milyoner olurlar sen kendi derdine yan..

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

7. Taksimde döviz bürosu doları 6,15 ten satıyor, Garanti bankası 6,30 dan alıyor ben bu işi çözemedim!!!!

Aldatıldık Sözleri

Bize neler neler öğrettiler sevdalar üztüne
    Aldatıldık aldatıldık sevda böyle değil
    Ne masallar ninniler söylediler dünya üstüne
    Aldatıldık aldatıldık dünya böyle değil

Ufalana ufalana kaç kuşak
    Eridik bu yollarda
    Kimimiz yerle yelsan
    Kimimiz zorla ayakta

Kolu kanadı kırık kuşlar gibiyiz
    Ayrı diyarlarda
    Bize saadet nasip şimdi
    Uçuk rüyalarda
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 967/1023 İlkİlk ... 4678679179579659669679689699771017 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •