Her gün aynı şeyleri veya boş muhabbeti bıraksak da faydalı paylaşımlarda bulunsak nasıl olur ?? Takip zorlaşıyor . Bu tip kişilerin attıklarını görmemek içim blokladım da ne gerek var böyle birşeye
Her gün aynı şeyleri veya boş muhabbeti bıraksak da faydalı paylaşımlarda bulunsak nasıl olur ?? Takip zorlaşıyor . Bu tip kişilerin attıklarını görmemek içim blokladım da ne gerek var böyle birşeye
Ya 1994 de de devaülasyon oldu,2001 de de oldu.Hatta 2001 krizinde ecevit ,koalisyon gitti,akp öyle geldi.Bunlar demokrasilerde olan işler.O zaman da gavurlar ecevit gitsin diye bir gecede bir kaç milyar doları çekip ülkeyi krize sokmuştu.Zaten akp de bu sayede kuruldu.Gavurlar bunu hep yapıyor sen ekonomini ayarlayacaksın adam yapamayacak,bu kadar dış borçla yakalanmayacaksın.Kanal istanbul falan yapacağım demeyeceksin.Yarın ortalık yatışsın dolar 4 e düşsün gene kanal istanbul yapacağız denmeye başlar valla.
Trabzon Valiliği tarafından organize edilen akşam yemeğine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu milleti ayakta tutmak sadece bizim görevimiz değil, sanayicinin tüccarın da görevidir. B planını C planını uygulamak zorunda kalırım bunu böyle bilesiniz dedi.
B planı ne?
C planı ne?
Sermaye kontrolümü?
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Bu dolar kuruylan G20 de kalirmiyiz, merak ettim dogrusu?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ya iyi de on gündür doların (4.5 dan beri çıkışından beri)herkes devlet bir şey yapsın diye bekliyor.Hatta berat konuşacak diye bir gün duruldu e berat çıkıp biz doları düşürmek için şunu şunu yaparız demedi ki.Valla kendi adıma ben dolar artışından hiç memnun değilim,emekli adamız maaş kuşa döndü valla,hazırdan ye ye nereye kadar.
Yer İmleri