Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
Aslında düşmesi mantıksız ama bu gözler neler gördü nelere tanık oldu daha önce benzer olaylarda. 42.50 dan alan birinin 1 hafta sonra aşağı fiyattan satması için ne gibi bir neden olur ? Ya hesap bilmeyen kasap `tır bir yerlerine girecektir masat, yada ikinci şık, ki ben bu olasılığa daha faza görüyorum, sertifikalar şimdi bu fiyattan satanlara aşağılardan iskontolu olarak verilmiştir.
Cahil Fon yöneticilerin ve Tahta yapıcıların işi başka bir şey değil.
Cahil diyorum bana kızmasınlar Standart hisse gibi davranış mekanizmalarını çalıştırıyorlar.
Anlayamadıklarını ne zaman farkedeceğiz söyleyeyim.
Fiyat anlamsız şekilde yükselmeye başlayınca basında haberlere çıkacak %30 kazandırdı %50 kazandırdı şeklinde balon oluştuğunda.
42,5 altına satılan her fiyat yukarıya doğru baskıyı daha fazla oluşturacak çünkü sınırsız +t zaman aralıkları yok.
Temettü vermeyen, Sınırlı bir zaman aralığına sahip, sınırlı adedi olan farklı bir tür hisse!
Formüllerde farklı çalışmak zorunda kalacak tabi önce bu acıyı ky mi çeker yoksa fon yönetimleri mi zaman gösterecek.
Ky gayrimenkul olarak görüp zararına satmayacağı için fon yönetimlerine neden cahil dediğimi de zamanla anlamış olacağız.