banka hisseleri balon yükselişte, buna "ky nin eline verme" denir.
banka hisseleri balon yükselişte, buna "ky nin eline verme" denir.
Bugün bir kaç banka dolaştım. Eski m.t. leri ile sohbet ettim. pazartesi olmasına rağmen olağandışı boştu şubeler. Dolar ne olur sorusuna 4 bankacıdan 3 ü '' sakın almayın, çok sert düşmesi bekleniyor. Merkez referandumdan sonra olağanüstü toplanarak hiç kimsenin tahmin edemeyeceği faiz artışı yapabilir. '' görüşünde...... Benim şahsi fikrim de bu yönde.. O nedenle tüm dövizleri bozdurmuştum. Faizler herkesin bildiği üzere sürünüyor. Eksi reel faizdeyiz.... Fiba 32 gün 13,25 odea 13,30 ve Tbank 13,25 veriyor....
Full tl'de olsaydım buralardan girer miydim bilmiyorum açıkçası çünkü taa 2.20'lerden beri dolar euro topladığımı hatırlıyorum. Elime ne geçtiyse, allah ne verdiyse hesabı.
Faiz arttırılır da reel pozitif faiz verilmeye başlanırsa zaten bitmek üzere olan beton işi iyice durur. Bunu kaldıramazlar.
Faiz göstermelik arttırılır da negatif faiz ile devam edilirse olacak olan şu; Dolar 3.70'ten 3.60'a, belki 3.55'e çat diye iner; pat diye de eski yerine geri çıkar. Sonra kaldığımız yerden devam
Pozitif reel faiz vermek de yemeyeceğine göre, dolarda yükseliş kaçınılmaz.![]()
Yer İmleri