Adı da Durmuş bişey di ....
Adı da Durmuş bişey di ....
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
bir ülkenin milliyetçi partisinin en milliyetçi adamı paralarını şu anda milli, düşmanı olarak gördüğü ülkenin milli pararsında değerlendirip en yükseklerden de satmış bunlarada öğretmişler işi
bahçelinin bozduğu gün acaba kaç akpli havuzcu doalrlarını bozdurdular
bir halt olacağı yok.
Şaka maka O parti iyi vole vurdu ama. Bir duyum mu aldılar.
sorun şu bu pastör 1-2 gün içinde bırakılacak mı bırakılmayacak mı? Belki troller biliyordur söylerlerse bizde nemalanırız.
Başlığın konusu ile ilgisi olmayabilir ama bana ilginç geldi.
https://www.parlamentohaber.com/erdo...-hazirlaniyor/İslamcıların''Kutsal savaşları''nın nihayet başladığını söyleyebilirim. Bu kutsal savaşta, tek ekol ve tek cemaatin tahakkümü söz konusu olacak…
Kimse bu seviyelerden ne çıkacağını ne de düşeceğini kestiremiyor. Küçük yatırımcı için ortam tam bir kumarhane. Ben de bozsam alttan alsam mı diye dusunmeye başladım. Ama ya dip 6.50 ise? 3.90'tan 3.35'lere kadar çekilme yaşamıştık cumhurbaskaninin çağrısından sonra.
BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolardalar lakin azı burdadir....Esas Cayman adaları, Man adaları vb ada devletlerindedir.....
Doların her düşüşte faiz aynı kalacak lafı ile ortalığı hara çeviren kim ?
Paraların büyük bir kısmı da UBS,Unicredit,Swiss gibi bankalardadır....
Altınları sormayın onlar zaten bir dönem ABD deydi şimdi Hulk davasından dolayı Swiss gibi AB bankalarına kaydı....Su 29 ton altın hikayesi var ünlü bir google â bakıverin.......
Bizim gariban milletin kefen parasına göz dikenler o paralarla krizi söndürecekmiş....
Kova ile orman yangını söner mi ?
Getirin helikopterleri, koca yangın araçlarını bak dolares ne oluyor.....
Melih başkana gülüyorlar 30 milyar dolar lafindan dolayı.....Melih başkan böyle meblağların olduğunu demek ki biliyor.30 sene başkanlik yaptı adam hem de Ankara da...
Anladın.....
Yer İmleri