Neden hisse sistem paylaşan yok hala..
![]()
Neden hisse sistem paylaşan yok hala..
![]()
Hisse sistemleri yavas olmasi sart. Bence otrki turlu kaymalar inlar bunlar yuzunden sakata gelir.
Viop hisse tarafi biraz daha kurtarir kazanctan dolayi onun harici bana pek tatmin edici gelmiyor.
Emlak biraz on yargili davranmissin aslinda algosoftun kimdir nedir ne is yapar arastirmamis gibisin.
Ykoc hocamda biraz ustune alinmis.
Karsilikli anlayis gosterelim konu kapansin ortam bozulmasin
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
erhan idealden anlamadığım için soruyorum.
buradaki sarı çerçeveye aldığım yerlerde pozlar zararla kapanmış ama sistem kar etmş görünüyor.
ben mi yanlış yorumluyorum ? cidden bilmediğim için soruyorum.
Aciklayayim kz burada gunluk kara gore tasarlanmis.
Idealde bu sekilde tasarimlar yapabilirsin.
Gunun acilisindan kapanisina kadar totelde karda ise ornegin 500 puan karda oradaki duz cizgiyi 500 puan olarak gosteriyor.
Yani anlik hareketleri degil gunluk karlara bakiyor.
Bahsettigin bolgelere gunun kapanisi bazinda baktiginda sari cizgilerinin disinda gun sonuna kadar kar ettigini gorebilirsin
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Adama adam gibi yazarim da üfleyene iftira yumurtlayana da sana yazdiğim gibi yazarim. Ne zannettin sağol mu diyecektim? Samimi davrananlarin başimin üstünde yeri var fakat senin türündekilere eyvallahim olmaz. Ya soru sor cevaplayalim , ya bişey paylaş ta birine faydan olsun. Boş boş konuşup sağa sola sallarsan cevabini alirsin.
sen kimsinki sana soru sorayım diyimde konu kapansın ozaman
boş boş uzamasın konu dimi.
Yer İmleri