Sayfa 469/930 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1. arkadaşlar benim işbankası yatırım hesabım yok farklı bir bankadan borsada yatırım yapıyorum dolayısıyla o bankadan ısyat aldım.temettüler yatınca banka fark etmiyor değil mi hangi bankada kimin ne kadar lotu varsa o kadar yatıyor temettüler doğru mu?

2.  Alıntı Originally Posted by johnmaynardkeynes Yazıyı Oku
    arkadaşlar benim işbankası yatırım hesabım yok farklı bir bankadan borsada yatırım yapıyorum dolayısıyla o bankadan ısyat aldım.temettüler yatınca banka fark etmiyor değil mi hangi bankada kimin ne kadar lotu varsa o kadar yatıyor temettüler doğru mu?
    Doğrudur...

3.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Doğrudur...
    eyvallah,teşekkür ederim.

4.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Bu grafik akdeniz rafineri marjlarının 3 aylık grafiği;

Tuprs gibi şirketlere tl olarak bakmak hatadır. 100 tl altı artık bu kurla 15$ civarına denk gelir ki yıllık hisse başı 3-4$ arası kar eden bir şirket için çok zor.
    Faaliyet karindan sorun olmaz ama 6 aylıkta 18.5 milyar tl döviz borcu gözüküyor. Tam hesaplamadım ama bu tutar 25milyar olmuştur herhalde nasıl ödenecek bu borç?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. portföy değeri düşüyor ama eurobond pozisyonu artıyor. şu anda haftalık raporu çok merak ediyorum portföye neler ilave edildi? yoksa dolar kuru artışından dolayı mı böyle oldu? yabancı menkul kıymet pozisyonu %73.64 oldu. Hayırlara vesile olur inşallah.

isyat.jpg

6. Bu kadar nakit paramız var ve biz zarar ediyoruz faizler iniyor zarar ediyoruz, döviz düşüyor zarar ediyoruz.
    Basiretsiz yönetim derhal istifa etmeli bence yada etmiyor ise kovulmalı.Paradan para kazanmanın taz zamanı iken biz sermayeyi eritiyoruz şaka gibi ya resmen.

Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    Bu kadar nakit paramız var ve biz zarar ediyoruz faizler iniyor zarar ediyoruz, döviz düşüyor zarar ediyoruz.
    Basiretsiz yönetim derhal istifa etmeli bence yada etmiyor ise kovulmalı.Paradan para kazanmanın taz zamanı iken biz sermayeyi eritiyoruz şaka gibi ya resmen.
    Ayrıca döviz çıksa da zarar ediyoruz,faizler artsa da zarar ediyoruz,her koşulda zarar ediyoruz.Ben sn mcgogo nun o vıop zararının yıl sonuna kadar devam edeceği sözüne takılmıştım.Yani bu vıop işi hala devam ediyor mu.Bizimkiler ne zamana kadar bu vıop işini bağlamışlar.Vıopun etkisi ne zaman sıfırlanacak anahtar orda gibi.Yoksa eurobond falan kar yazdı.

Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    Bu kadar nakit paramız var ve biz zarar ediyoruz faizler iniyor zarar ediyoruz, döviz düşüyor zarar ediyoruz.
    Bunlar batırmaya mı çalışıyor şirketi anlamadım. Hiçbir şey yapamıyorsan git faize yatır.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Sayfa 469/930 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •