Yani tam olarak nasıl olacak Sn. Elfida? Geciken gün başına 1.37 USD nin TL karşılığı mı yatacak hesaplara? Bu arada temettü kesin olarak düşülecek mi?
Yani tam olarak nasıl olacak Sn. Elfida? Geciken gün başına 1.37 USD nin TL karşılığı mı yatacak hesaplara? Bu arada temettü kesin olarak düşülecek mi?
alış kur 6 tl *1.37 = 8.22 tl çıkıyor hesap göre
27 agustos pazartesi başlar süreç die umuyorum
Gösterge niteliğindeki TC Merkez Bankası Dolar Alış: 5,9944 Satış: 6,0052
kur'u bile anlaştıkları günkü kurdan belirlemeye çalışan ve bunun içinde hukuksuz yollara başvuran Demirören temettüyü yedirir mi hiç! ben de şaşırmıştım zaten temettü ödemesini nasıl yaptı diye...Meğersem adam temettü indirimi alacağını biliyomuş... kendi aldığı temettülerle de bizim çağrıyı karşılar artık... ohh kebap iş bedavaya geldi...
Sayin elfida hurgz cagrida red gelmicegini soylemisdiniz tebrik ederim sizi.dogru dediniz.onca insan bilanco iyi gelince cok umutlanmisti.burdan guzel karla ayrilacagiz emegi gecen herkeze tesekkurler.simdi diger operasyon doktada maliyet 10.50 bakalim ne olcak.cagrimiz 10.93 du.spk kapul etdimi ondada guzel bir kar birakacak
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok sağolun elfidaa, o zaman kur tahmini 6.5 civarı olur diye varsaysak, hisse başı kaç TL çağrı fiyatı olur? Ayrıca 20 Ağustos günü yarım gün, ama o gün de çağrı sürecinde 1 gün olarak düşünülür mü?
Yer İmleri