Sayfa 509/548 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Yani tam olarak nasıl olacak Sn. Elfida? Geciken gün başına 1.37 USD nin TL karşılığı mı yatacak hesaplara? Bu arada temettü kesin olarak düşülecek mi?

2.  Alıntı Originally Posted by Nyquist Yazıyı Oku
    Yani tam olarak nasıl olacak Sn. Elfida? Geciken gün başına 1.37 USD nin TL karşılığı mı yatacak hesaplara? Bu arada temettü kesin olarak düşülecek mi?
    demirören kıyak geçerse temettü düşmez bayram harçlıgı verir ...

üstad çagrı talep formu gelsin o fiyat kesin fiyattır başka ek ödeme veya bir şey yok

benim hesaplamam 1.37 cent *Merkez bankası alış kuru =Çagrı fiyatı

3. alış kur 6 tl *1.37 = 8.22 tl çıkıyor hesap göre

27 agustos pazartesi başlar süreç die umuyorum

4. Gösterge niteliğindeki TC Merkez Bankası Dolar Alış: 5,9944 Satış: 6,0052

5.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    demirören kıyak geçerse temettü düşmez bayram harçlıgı verir ...

üstad çagrı talep formu gelsin o fiyat kesin fiyattır başka ek ödeme veya bir şey yok

benim hesaplamam 1.37 cent *Merkez bankası alış kuru =Çagrı fiyatı

(1.4185 + libor %50 faiz fazlası)X(çağrıdan bir gün önceki MB alış kuru)-temettü

formül bu...demirören belki temettüyü kesmez ise posta ve fotomaç a abone olurum

6.  Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku
    (1.4185 + libor %50 faiz fazlası)X(çağrıdan bir gün önceki MB alış kuru)-temettü

formül bu...demirören belki temettüyü kesmez ise posta ve fotomaç a abone olurum
    kur'u bile anlaştıkları günkü kurdan belirlemeye çalışan ve bunun içinde hukuksuz yollara başvuran Demirören temettüyü yedirir mi hiç! ben de şaşırmıştım zaten temettü ödemesini nasıl yaptı diye...Meğersem adam temettü indirimi alacağını biliyomuş... kendi aldığı temettülerle de bizim çağrıyı karşılar artık... ohh kebap iş bedavaya geldi...

7.  Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku

Sayin elfida hurgz cagrida red gelmicegini soylemisdiniz tebrik ederim sizi.dogru dediniz.onca insan bilanco iyi gelince cok umutlanmisti.burdan guzel karla ayrilacagiz emegi gecen herkeze tesekkurler.simdi diger operasyon doktada maliyet 10.50 bakalim ne olcak.cagrimiz 10.93 du.spk kapul etdimi ondada guzel bir kar birakacak

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Çok sağolun elfidaa, o zaman kur tahmini 6.5 civarı olur diye varsaysak, hisse başı kaç TL çağrı fiyatı olur? Ayrıca 20 Ağustos günü yarım gün, ama o gün de çağrı sürecinde 1 gün olarak düşünülür mü?

Sayfa 509/548 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •