Sayfa 8/153 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 1217 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Görüş açısı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Mesel bu forumda EW analizi yapan sn JAKO vardır..

Tevsiye ederim.. Takip edin..

2.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Kabaca şöyle.. FibDT 0.382

Not: Bu yazı ve grafik hiç bir şekilde tavsiye niteliği taşımaz.. Benim şahsi, maddi, manevi ve tecrübe donanımıma sahip olmayanların beni takip-taklit etmesi hüsranla sonuçlanabilir..
    buyrun.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Devam edelim PP/a'ine..

Listemde olan hisselerin Topiklerin takip ederim...

Düşüş vardır hissede, topik ağlama duvarına, sinir harbine dönmüştür.. Topiğin ağır abileri el etek çekmiştir..

Yani topikte toplar patlamaktadır.. Bir süre sonra onların da sesi zayıflar.. İşte o zaman grafiklere daha dikkatli bakarım..

Alım fırsatı kollarım.. Fırsatı görünce de kademe kedeme toplarım.. Kiimseye de bir şey demem.. Belki belki, şifreli bir şekilde imalı yazılar yazıp çıkarım..

Size de tavsiyem budur..

Düşüşe yakalandıysanız, içinize atın.. Bunu topiklerde belli etmeyin..

Yani... Yükselişlerde davul zurna.. Lay lay lom.. Düşüşlerde ağlama duvarına kafa vurmayın..

Ya hep lay lay lom olun ya da hep ağlama duvarına kafa atın.. Ya da izleyin, yazın ama kendinizi açık etmeyin.. ( Kendi ayağıma kurşun sıkıyorum bu arada. )

Yok yok.. Ben gene yaparım PP/a. Çünkü bu alemde yeni girişler hiç bitmez.. Yeni girişler de acemice hareketler yaparlar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by ofcabuk Yazıyı Oku
    buyrun.....
    Teşekkür ederim..

Tam da nikinize uymuş..

Bilseydim. of çabuk getirin grafiğimi derdim..

5.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Devam edelim PP/a'ine..

Listemde olan hisselerin Topiklerin takip ederim...

Düşüş vardır hissede, topik ağlama duvarına, sinir harbine dönmüştür.. Topiğin ağır abileri el etek çekmiştir..

Yani topikte toplar patlamaktadır.. Bir süre sonra onların da sesi zayıflar.. İşte o zaman grafiklere daha dikkatli bakarım..

Alım fırsatı kollarım.. Fırsatı görünce de kademe kedeme toplarım.. Kiimseye de bir şey demem.. Belki belki, şifreli bir şekilde imalı yazılar yazıp çıkarım..

Size de tavsiyem budur..

Düşüşe yakalandıysanız, içinize atın.. Bunu topiklerde belli etmeyin..

Yani... Yükselişlerde davul zurna.. Lay lay lom.. Düşüşlerde ağlama duvarına kafa vurmayın..

Ya hep lay lay lom olun ya da hep ağlama duvarına kafa atın.. Ya da izleyin, yazın ama kendinizi açık etmeyin.. ( Kendi ayağıma kurşun sıkıyorum bu arada. )

Yok yok.. Ben gene yaparım PP/a. Çünkü bu alemde yeni girişler hiç bitmez.. Yeni girişler de acemice hareketler yaparlar..
    Tamam dipte kötüleyenleri anladık .

Zirvede övenlerde tamam .

Peki 1-2 aylık yatay bantta iken yeni yeni sürekli kötüleyenler çıktı ise veya onların karşısında artı yönlerini söyleyenler var ise o zaman ne yapmalıyız

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Yukarıdaki FibDT grafiğini anlatayım..

O topikte bir yazı yazdım..

Hımmm.. diye bitiyordu sanırım.. YAni PP/anlizinin bir yansımasıydı..

Grafiğin dip kısımlarında görülen DOJİ'nin sonrasında kademeli alımlara başlayıp dip olşumları aradım kısa vade grafiklerde..

Dip olşumu tespit ettim.. ( Bunu açıklamayacağım. )

Hemen fibDT ( Düşüşe tepki fib oranları) grafiğimi çizdim.. KEndime de hedef olarak 0.382'yi belirledim..

Kazanç 20.(nokta) küsür kademe..

Yani 50K'da 2K, 100K'da 4K, 200K'da 8K ........... ( miktarımı söylemeyeceğim.)

Vadem de ortadadır.. Grafikte görülüyor..

Bu hisse yarın uçup gitse de umurumda değil, düşse de.. Ben alacağımı (stratejim doğrultusunda) aldım.. Yeni fırsatlar yaratmasını beklerim..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Tamam dipte kötüleyenleri anladık .

Zirvede övenlerde tamam .

Peki 1-2 aylık yatay bantta iken yeni yeni sürekli kötüleyenler çıktı ise veya onların karşısında artı yönlerini söyleyenler var ise o zaman ne yapmalıyız

Herkesi okuyacaksınız..

Kötüleyenle didişmeyceksiniz.. Onu analiz edeceksiniz... Nedne kötülüyor, nasıl kötülüyor onu bulmaya çalışacaksınız.. Ciddi hatasını yakalarsanız da polemiğe girmemek kaydıyla uyaracaksınız..

Ben THAYO topiğinde "Hımm" dediğimde düşüşe kızmış bir arkadaş hiddetli bir yazı yazdı.. Cevabını nazikçe verdim.. Tespitimi paylaştım dedim.. Ama bu ettiğin laf sana yakışmadı, ayıp ettin dedim.. Yazı orada, gidip okuyabilirsiniz.. Özür diledi, konu kapandı gitti.. Ta ki fibDT grafiğini koyana kadar da yazı yazmadım topiğe.. Ama hep okudum.. Dip tespiti yaptığım günlerde topikte 4'lü rakamları falan konuşuyorlardı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku

Size kısmen katılıyorum..

KY arkadaşlara tavsiyem de uzun vadeli temettü yatırımcılığı olmuştur hep..

Bkz. ISYAT topiği..

Bende 700 K lot civarı ISYAT ver mesela.. 8-9 yıldır biriktiririm.. Temettüsüne kendisine geri gömerim..

Pardon.. Lafımı bitirmeden gönderdim..

Geleyim ARI meselesine..

Einstein arılar biterse dünyadaki hayatın da biteceğini söyler değil mi..?

Herkes aldı hisseyi, bekliyor uzun vadeyi..

Peki kim fiyatlayacak o hisseyi.. Trader'ler olmazsa hisse fiyatlanamaz.. Bir de bu açıdan bakın sık sık dediğiniz o cümleye..

Haksız mıyım. ? Cevap verin lütfen.

Sayfa 8/153 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •