Sayfa 141/439 ÝlkÝlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
Arama sonucu : 3512 madde; 1,121 - 1,128 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1. Bu forumda yýllardýr takip ediyorum ama yorumlarýn bu þekilde yönlendiriliginin bilmiyordum. Buraya Son bakýþým siz insanlarý yanlýþ yönlendiriyorsunuz.

2. Toplaniyor

3. ne olmuþ bu toaso dolar bazlý bir bakýn, 240 günlük ortalama nerede...
    http://hizliresim.net/i/2018/08/21/toaso_48187864.jpg

daha önce 1.2 $ civarýnda toplanmýþ

Son dakika... Trump bu kez otomobilleri hedef aldý!
    Ticaret savaþlarý bu kez otomobile sýçradý. Trump, "AB'den gelen otomobillere yüzde 25 ek gümrük vergisi uygulayacaðýz" dedi.
    ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
    beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)

5. ABD Baþkaný Donald Trump, Avrupa Birliði´nden (AB) ithal edilen otomobillere yüzde 25 ek gümrük vergisi getirileceðini söyledi. Trump daha önce Avrupa'dan gelen otomobillere yüzde 20-25 arasýnda ek vergi uygulanabileceðini açýklamýþtý.
    Batý Virginia´da katýldýðý bir seçim kampanyasýnda Trump, "AB´den ABD´ye gelen tüm otomobillere yüzde 25 ek gümrük vergisi uygulayacaðýz" dedi.

Trump´ýn açýklamalarý, ABD Ticaret Bakaný Wilbur Ross´un otomobil vergilerine iliþkin raporun ertelendiðine iliþkin iddialarýn ardýndan gelirken, The Wall Street Journal´da yer alan habere göre Ross raporun Avrupa Komisyonu, Meksika ve Kanada ile süren görüþmeler sebebiyle ertelendiðini ve yayýnlanmasý için henüz bir tarih belirlenmediðini belirtti.

Trump daha önce Avrupa'dan gelen otomobillere yüzde 20-25 arasýnda ek vergi uygulanabileceðini açýklamýþtý.

6. Biliyorsunuz, bu karar bu haliyle TOFAÞ'ý hiçbir þekilde etkilemez.

Bir; Türkiye AB üyesi deðil, TR'den giden mallar da bu kapsamda deðil. Ancak, bu kapsam tek bir lafla Türkiye'yi yi çinie alabilir.
    Ýkinicisi ve daha önemli olaný da ek vergi otomobiller için geçerli, ticari araçlarý kapsamýyor. TOFAÞ'ýn ABD'ye ihraç ettiði araçlar Doblolarýn bir versiyonu RAM Promaster City.

Alýntý Originally Posted by marsares Yazýyý Oku
    Biliyorsunuz, bu karar bu haliyle TOFAÞ'ý hiçbir þekilde etkilemez.

Bir; Türkiye AB üyesi deðil, TR'den giden mallar da bu kapsamda deðil. Ancak, bu kapsam tek bir lafla Türkiye'yi yi çinie alabilir.
    Ýkinicisi ve daha önemli olaný da ek vergi otomobiller için geçerli, ticari araçlarý kapsamýyor. TOFAÞ'ýn ABD'ye ihraç ettiði araçlar Doblolarýn bir versiyonu RAM Promaster City.
    Þirketin adýnýn fiat chrysler olmasý dýþýnda bir güvence olduðunu düþünmüyorum.

iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben deðilim

8. Otomotiv Distribütörleri Derneði (ODD) verilerine göre, Türkiye'de bu yýlýn ocak-temmuz aylarýnda 88 bin 188 hafif ticari araç satýþý yapýldý. Geçen yýlýn ayný döneminde gerçekleþen 115 bin 147 hafif ticari araç satýþýyla kýyaslandýðýnda, pazar yüzde 23,4 küçüldü.
    Bu yýl baþýndan beri her ay küçülme yaþayan hafif ticari araç pazarý, ocakta yüzde 12, þubatta yüzde 10, martta yüzde 9, nisanda yüzde 11, mayýsta yüzde 21, haziranda yüzde 44 ve temmuzda yüzde 46 daraldý.

Ocak-temmuz dönemi itibarýyla hafif ticari araç pazarýndaki 17 markanýn 14'ünün satýþlarýnda düþüþ yaþadý. Bu pazarda satýþlarýný artýran üç marka ise Mercedes-Benz, Mitsubishi ve Isuzu oldu.

Ford pazar lideri

Ford, ocak-temmuz döneminde 27 bin 859 hafif ticari araç satýþýyla pazar lideri oldu. Ancak, markanýn sattýðý hafif ticari araç sayýsý 2017'nin ayný dönemine göre yüzde 19,5 azaldý.

Bu yýlýn ocak-temmuz döneminde, bu pazarda 19 bin 142 adetle ikinci olan Fiat'ýn satýþlarý yüzde 29,5 gerilerken, üçüncü sýrada yer alan Volkswagen yüzde 20,9 azalýþla 11 bin 431 hafif ticari araç sattý.

Renault'un hafif ticari araç satýþlarý da yüzde 23,7 düþüþle 5 bin 853 olarak gerçekleþti.

Sayfa 141/439 ÝlkÝlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •