Bazılarında ne hisse var 6 aydır en diplerden sata sata bitiremediler. 2 kuruş para için ne senaryolar yazıldı çizildi be arkadaş. Borsada dönen tezgah başka yerde dönmez, satın satın malınızı paranızı sokakta buldunuz herhalde.
Bazılarında ne hisse var 6 aydır en diplerden sata sata bitiremediler. 2 kuruş para için ne senaryolar yazıldı çizildi be arkadaş. Borsada dönen tezgah başka yerde dönmez, satın satın malınızı paranızı sokakta buldunuz herhalde.
oyuncu büyük malı toplamadan gitmem diyor atron yol vermiş büyük abiye yok demirören kagatı süpürür üç kuruşluk bir mal kalmış onların peşindeler ve bizlerde bu oyuna alet oluyoruz herkeze iyi bayramlar
Yapılan haksızlığı unutmayayım diye sadece 1 lot bırakarak 1.51 maliyetli geri kalan mallarımın hepsini verdim. Portföyümde o 1 lotu gördükçe bu haksızlığı hukuksuzluğu hatırlayacağım.
Bu arada spk twitter adresine yorumumuzu yaptik
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya arkadaşlar sizden istediklerini hakkıyla yerine getiriyorsunuz...haftaya tavan yapsa kimseye aldırmasa ve çağrı fiyatının üzerine çıksa mahkemenin önünü hükümsüzlestirse ne yapacaksınız beddua etmekten başka soru yorum!!!???
Kurban Bayraminizi kutlar, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte mutlu yarinlar dilerim.
Tabiki spk ve demirören HARİÇ.
resmen ekmeğimize kan doğradılar...
Tek yol idari mahkemede iptal davası açmak.
hakkını herkes arasın
imzam linktedir...
https://justpaste.it/78bvw
Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.
Bu temettü düşmesi nerede yazıyor bir link atsanız.
imzam linktedir...
https://justpaste.it/78bvw
Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.
herkesin bayrami mubarek olsun oncelikle. hisseye gelince cuma gunu taban kitleyen hurgz hafta sonu gelen yogun tepkiler nedeniyle taban yapmaya korktular sanirim. ben bu islerin planli oldugunu dusunuyorum. eger kamoyundan tepki gelmeseydi taban serileriyle 0.90 gosterebilirlerdi. ayrica bu mali tabandan alanlar kimler onada bakmak lazim. ky nin olmadi dgzte de cagri yap esas ky nin oldugu hissede muafiyet vermek nasiil bir is ...
Arkadaşlar ,hayırlı bayramlar.En çok serzenişi ben yaptım ,sanırım.Kelimelerlectarif esilmeyecek kadar ,çok canım yandı çünkü.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akıl,adama sermayedir.
Yer İmleri