Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
Trump seçilirken hükümet destekliyordu. Feto clintonu destekliyordu bir zaman. Sanırım kandırıldi Reyiz.

Trump yamuk yaptı Reyize.

Onların dolarları varsa bizim de Allah imiz var tabiki. Trump a eylem yapmak için turp sikmayi planlıyorum artık. Belki de Apple alır, sonra kırar ve abd ekonomisini yikabilirim.
Pardon bayım ilk paragraf kesinlikle yannı$ malesef, lütfen iyi inceleyin, yanıltmamalı kimseleri böylesi hassas mevzularda, net kemiksiz Clinton'cu idi hepi topu bunnarın..
Zati herdaim kandırıldım takılıyo mühim mesele bile değil o kısmı gari ama anti-TriumpH olaraktan ordan kelli tepe taklak ya bunnar, misal bknz. ayakbastı bile $eetmedi muhterem TriumpH bizim sözde mütevazinin tasarrufsuz sarayına ya da henüz topraklarımıza bile diyelim..
Yamuk az bile kalır ki yapar da daha yapacakta malum bizim bunnar anti cumhuriyet takıldıkları için az bile, yani bunlar daha iyi günleri saraycı güruhun.. Menüde daha neler vardır neler.. Ajandası gereği TC'nin daha fazla monar$i besleme dev$irmesi olu$una seyirci kalamaz Amerikan Cumhuriyetçileri, yoksa sıra onlara gelir aynen..
Son paragrafsa ise iyi espri katılıyorum )..