Sayfa 34/597 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 265 - 272 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. Bu şirketin ne kadar borcu kaldı tl veya usd bazlı. Kaç ay vadeye yayılmiş bilen varsa yazabilirmi. Birde toplam borcu ne kadardi. ? Tesekkurler

Tatil bitti,hadi bakalım boş teneke nasıl tıngırdayacaksın.

Adamlar tahta kurusu gibi,ky yi içten içten yiyorlar.Temennim inşallah kendi başlarını yerler.

Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Gerçek şudur ki gidişat iyi değil mutlaka kaynak yaratmalı belkide varlık satışı yapılmalı aklı selim olmalı bakalım gidişat ne yöne...
    Bu pintilerin malı kıymetlidir(her ne kadar arazileri saksıdaki toprak fiyatına gösterselerde...)yaptıkları sorumsuzca borçlanmayı varlık satışıyla falan ödemezler.Sana bana yani ky ye ödetirler.Bunu yazın bir kenara yada yazmayın nasıl olsa ben yazdım.ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Bu pintilerin malı kıymetlidir(her ne kadar arazileri saksıdaki toprak fiyatına gösterselerde...)yaptıkları sorumsuzca borçlanmayı varlık satışıyla falan ödemezler.Sana bana yani ky ye ödetirler.Bunu yazın bir kenara yada yazmayın nasıl olsa ben yazdım.ytd.
    Doviz in birakin asagiya gelmesini buralarda tutunmasi dahi zor gorunuyor.Mevcut durumda endeksteki ilk asagi harekette hisseninde daha asagilari denemesi kuvvetle muhtemel gibi bir goruntu var.Ben alttan almak kaydiyla vedalastim.Yaniliyorda olabilirim.Y.T.D

6. Ben de dönüş sinyalleri almaya başladım.Bugün garantiden dökülen sen isen kesin yukarı olur.

Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Ben de dönüş sinyalleri almaya başladım.Bugün garantiden dökülen sen isen kesin yukarı olur.
    Adamı kendi etrafında çok güzel döndürür bunlar.dikkat edinde başınız dönmesin.

8. Dönerse ekime..dönmezse ....kasıma pd 500 milyona düşmüş. mevlana olsalar ne yazar

Sayfa 34/597 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •