Sayfa 803/964 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 6,417 - 6,424 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. İyi niyetli olmadikları nasılda ayan beyan ortada değilmi? Devletten beleş lotları kap. Sonra bunları yalan dolan haberlerle yatırımcilara kaktır. Sonra bu paraları dövize göm. Sonra ortamın gerilmesini bekle. Sonra elindeki dövizi şirinlik yapmak için en üstten bozdur. Sonra alttan tekrar yerine koy. Sonra sana bu yaptığınız ve benimde alet olduğum durum açgözlülüğün dikalası diyen SB ı sirketten gönder. Ben kibarını yazdım ASLI s.....et. Sonra Allah büyük de. Sonra hisse fiyatı ortada....Anam babam bunlarda hakikaten utanmada yok. YTD

2. Kocaman zarar bilançoda. Ne olcaktıki zaten.
    Altta imzası olan bu kişi
    KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.
    Denetimden Sorumlu Komite Üyesi Yönetim Kurulu Başkanı
    Miray ERCAN
    Durmadan instagramlarda dolaşırsa olacağö zaten bu.
    ZT de bunu paravan olarak kullanıyo yaa daha ne diyeyim 😂😂😂

3. denetçi raporu son sayfa sayfa 31 de der ki: 4 nisan 2018 tarihinde getirilmiş olan rüt takan 23 mart 2018 tarihinde kaldırılmıştır.

4. her 2 kap haerini detaylı inceledim . her 1 satır ağlaklık doluydu. ağlıyorlar mı ne? yoksa alavere dalavere yöntemi mi artık hepsi de mevcut . gerçi no sorun for me. ye hiroooo ya mirooooooooo. ağlak zuntacıya da malzeme hazırlayan paslaşa paslaşa ağlaklığı oynayan takımlar.

5.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Kocaman zarar bilançoda. Ne olcaktıki zaten.
    Altta imzası olan bu kişi
    KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.
    Denetimden Sorumlu Komite Üyesi Yönetim Kurulu Başkanı
    Miray ERCAN
    Durmadan instagramlarda dolaşırsa olacağö zaten bu.
    ZT de bunu paravan olarak kullanıyo yaa daha ne diyeyim ������
    Sayın arkadaş. siz diğer köyü de ziyaret ediyorsunuz. farkediyor musunuz. ben zuntacısından tutunda çakalına kadar ... bunlara ağlak dediğimde şu bjk1903 var onun çok zoruna gidiyor habire bana hasooo diye mesajlar gönderme yapıyor. hani zuntacı aşşa basamazdı. al işte 0,24 yiyosa al tarzında. sizce bjk1903 sıkıntılı değil mi? zuntacıya ayar çekeriz . acılı ses bjk1903 ten çıkar. zoruna gitmiş ki habire bana atıfta bulunur. nedir bjk1903 ün yarası. zuntacıya ağlak demem onun neden zoruna gidiyor. bu konu hiç dikkatinizi çekti mi?

6. Dediğinize şöyle katılırım sizin ifadeyle zuntacıya kim arka çıkıyorsa bizden değildir. Zorda olduğunu söyleyen ky bunların yalaklığını yapmamalı. Hakikaten çok ağlak tipler yok dersek olmaz.

7. [QUOTE=AB06SS;2569499]Dediğinize şöyle katılırım sizin ifadeyle zuntacıya kim arka çıkıyorsa bizden değildir. Zorda olduğunu söyleyen ky bunların yalaklığını yapmamalı. Hakikaten çok ağlak tipler yok dersek olmaz.[/QUOT.......................

8.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Dediğinize şöyle katılırım sizin ifadeyle zuntacıya kim arka çıkıyorsa bizden değildir. Zorda olduğunu söyleyen ky bunların yalaklığını yapmamalı. Hakikaten çok ağlak tipler yok dersek olmaz.
    karşılıksız bırakmayıp cvp verdiğiniz için teşekkürler. Ve şunu net yazıyorum ki artık anlamayanlar da anlasın " Her kim veya kimler ki 5 yıldır emek sarfedip alın teri kazancını bu hisseye yatıran ky nin emeğine göz dikip alavere dalavere işlerin içinde ise Allah ta onların işlerini rast getirmesin İnşallah. ky nin emeğine göz dikenlerin varı yoğu yerle yeksan olsun İnşallah" . bu saatten sonra da ky nin üzerine oyun içinde olduğumu iddia edenler de bunun vebalini üstlerine almış olacaklardır. Ömrümden 5 yılımı çalanlara hitaben , algı peşinde koşanlara hitaben " alın teri emeğimi sizlere peşkeş çekmeyeceğim , adamsanız ya herro ya merro demişim." ky ye meydan okuma lüksüne sahip olanlara , ky yi süründürme yetkisinin kendilerinde olduğu hayaline kapılanlara " alın teri emeğimi size peşkeş çektirmeyeceğim ağlak tiplemeler " demişim. 5 yılım geçmiş gitmiş zaten. bir 5 yıl daha mı süründürecekler. zaten sürüneceğim kadar sürünmüşüm. bu saatten sonra değil 5 yıl , 10 yıl daha o çakal tiplemelerine yedirmem. varsın kot dışına çıksın çok ta tinnnnnnnnnnnn. duysun o çakal takımları.

Sayfa 803/964 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •