Ağırlıklı ortalaması 6.64 idi kapanışimiz ise 6.72 oldu...endeks bu gün yüzde 1 çıktı biz ise yüzde 5 çıktık. .Çok guzel bir kapanışa şahit olduk..
Bu gün yazılımların çoğu artıli idi. .alış istahı çok iyiydi..ben bu günü çok beğendim. .
Ağırlıklı ortalaması 6.64 idi kapanışimiz ise 6.72 oldu...endeks bu gün yüzde 1 çıktı biz ise yüzde 5 çıktık. .Çok guzel bir kapanışa şahit olduk..
Bu gün yazılımların çoğu artıli idi. .alış istahı çok iyiydi..ben bu günü çok beğendim. .
Metro aradan çıktı. .Verusa ise girişim sirketidir bu yüzden de kafein den Maximum fayda sağlamaya çalışacaktır. .bu yüzden de 2019 yılı ortalarından önce vede bilançolarin guzelleşmesinden önce satmayacaktir. .
Önümüzdeki çeyreklerde gelebilecek 5.5-6.oo milyonluk olası karlar da hisse çok ilginç fiyatları görebilir. ..o vakitler den belki de fk 20-30 değerleri görebilir. .
Bu satisi iki parçaya boldugune gore devamını daha yukarılarda düşünüyor demektir.
Yoksa daha geçen sene bir sirket yatirimciyi husrana ugratti1.98 yada 2 idi galiba arz fiyati 3.18 kadar fiyat geldi şirkette bu yükselişte arz 'dan kalanları vermişti sonra bir daha toparlayamadi.3.18 'den 2.lere tekrar dönüş yapmıştı.
O zaman biraz farklı düşünmemiz gerekecek.
Yer İmleri