Originally Posted by
yetkisiz
Sv. Ayan dostum, 666'nın görüşlerine katılıyorum...Bu konudaki değerlendirmemi tekrar edecek olursam; HALKB an itibariyle tüm haberlere en duyarlı banka hissesi...Ki, papaz mevzusunda bile (bu davanın HALKB ile doğrudan hiç bir bağlantısı yok, AKBNK ile ne kadar ilişkili ise o kadar) en sert reaksiyon gösteren hisse olduğunu defalarca gözlemledik...Dediğin gibi FK lar ve PD/DD ler neredeyse eşitlendi...Buradaki en önemli gerçek olası iyi bir haberde bankacılık hisselerinin (hatta endeksin) tavşan atletinin HALKB olacağı gerçeğidir...Gayet tabiki o derece riski de var olası "kallavi bir" ceza durumunda...Şahsen ben bu 2nci seçeneğe ihtimal vermiyorum ve Kasım seçimleri öncesinde de bu konuda bir gelişme yaşanacağına ilişkin bir beklentim yok...
Yaw arkadaş şu analeze bak yaw...Yok abi neytsek yaranamıyoz bunlara, daha da davosa gelmem trend gelene kadar...Bu arada dip not olaraktan şuraya yerleştireyin, 93.500 geçilirse 102 bin civarı cepte olur...Sonra abi demedin bilmem nettin demeyin...Merkel'le yakınlaşmak demek AB'den eksi faizli paraların akın etmesi demek...Aha bu da sebebini soranlara...Ben kaçarın abi, kompğlocu denilen yerde durman...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Yer İmleri