Borsa; Yok böyle bir arena...
Göstereceğimiz çaba kendimizi geliştirmekten başkası olamaz. Hırs batırıyor insanı, inat batırıyor insanı... Bükemediğimiz zaman öpmeyi bilmek gerekli o bileği. Görüşlerinizin çoğuna katılmakla birlikte fon olayına katılmıyorum. Düşüncem o zaman iyice oyuncağa döneceğidir arenanın. Korku ve tedirginlik duygularının yerine tümden cesarete bırakacağı içindir bu düşüncem. Kendine güvenen güvenmeyen insanların farkı olması lazım. Kimse kimseye zorla senet aldırtmıyor. Bilmeyen anlamayan ve daha çok ki risk alamayanlar daha hacimli ve daha az volatiliteye sahip piyasaları seçebilirler. Örneğin borsa ile uğraşan birisi dolar ticareti yapan birisine göre daha donanımlı olmak zorundadır diye düşünüyorum. Tabi bu örnekler göreceli olarak değişebilir. Bilmiyorum belki de yanılıyorumdur. Seçtiğiniz piyasa biraz da kişiliğinize oturmalıdır bence.
Hukuki konuda destek görüşünüze de tamamıyla katılıyorum. Millet olarak haklarımızı ve hak aramayı bilmiyoruz. Takas derinlik pasta olaylarına hiç girmiyorum. Bunlardan yoksun KY zaten raunda 1-0 değil 10-0 yenik başlıyor.
Tüm bunların ışığı altında bu arenada tecrübenin öneminin büyük olduğunu düşünüyorum. Tecrübenin en büyük düşmanının isre hırs ve inat olduğunu düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun ama önce kaybedenlerin...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Yer İmleri