-
Valla abi ben kendi beynime yapay zeka kurduralı beri çok oldu
ilkini 1987 senesinin bir kış ayında yaşlı bir amucada test ettiydim
ilk yıl teknik resim dersi kocaman bi çizim çantası vede t cetvel
otobos beklerkene taşkışla durağı önünde t cetvelle yerde sarı yaprağı itekliyom
bi turlu gitmiyor
amuca dede şu an kesin hayatta değildir
dedi ki o bile karşı koyuyo sana
haaa dedim Allah istemezse hiçbişey olmaz demekki güç müç bi derece yani hikaye tırışkadan nağmeler
bu aramco arz biraz o yüzdendi arabı korkutma adına saudia da devrim dahi yaptılar nooldu arz marz ırz mırz olmadı aramco da
aslen o şirketin ismi başına bi H harfi koyasımda yok değil amma gördüğün baskı kuran ne ka guçlu olsada hikaye ama onların resmi haber ajansı yazmıyosa teyitli değildir bilgi tabi oraya mahsus yazdırmamışta olabilir onlar kadın hakları devrimi yapıyo şu anda yani sıkıntı çıkmasın para yok muhabbeti olmasın demişlerdir belki yada alıcı el altından beleşe almak için kendi medya kanallarına yanlı bilgi servis ettiriyodur kimse farkında olmadan malı götürüym muhabbetine
insanlara bişeyi yaptıraman bu bir
ikinci boşver abi trumpın manita vermiyosa vermiyo ne etsin istiyosa gitsin taşa sürtsün bize ne, malzeme kendine ait bizi bağlamaz
trump a hatunmu yok o takmaz öyle şeyleri o şimdi kasıma ön seçime odaklanmıştır o da papaz hikayesini canlı ve harlı tutmayı istiyodur mutlaka
üçüncü Dusrun Özbek ise cimbomun başı ama detay bilmiyom onuda şimdi vikipedya dan öğrendim futbolla aram çok yok
dördüncü konu istanbulu yenme planını tam hatırlamasamda
Fatih SUltan Mehmet Han İstanbulu aldı ya o gün bugun hem bizim hem dünyanın başına bela
yani eskiden tefeci tayfa ordan gittiv galatadan venedike ordan nevyorka tatlı kazancı bırakması insanın zordur canını verir malını vermez o meal de idimiydi bilmiyom benim dönüştürme planı İstanbul tabi artık finans merkezi filan zor olur da oturulcak yer olmaktan çıkalıda çok oldu bakma sen batılılaşma mıodasına gece hayatı var diye seviyo insanlar burayı ama bilmiyom fazla bi fikrim kalmadı daha İstanbul hakkında
ege de rutubetsiz yer fikrim yok ama aydın kent merkez yazın yanar ora hariç her yer olur izmir rutubet balkes merkez iyi ama sıkıcı sahiller hepten rutubet. istanbuldaysan buraya yakın yerleri tercih et tavsiyem günübirlik gidip gelebileceğin.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri