Sayfa 73/1038 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 8298 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Tavuk Çiftçiliği Maliyeti ve Gerekenler

Selamlar amirler
    Yav yazmayacaguk dedikte can sıkıntısı bunaldum yaw
    Tavuk yiyemiyolarsa pasta yesinler
    Tavuklu pasta
    Marie antoinette bunu ilk dediginde fransadaydi sonra montparnass mı nerde bi Yüksek Mahallesi var Paris'in ordan parisi giyotinlen selamladiydi. ..
    Bu akşam bize bi de f35 i kitliycek sarı kafa off off
    İşin kötüsü şartname öyle bi düzenlenmişki
    Şikayet yolu kapalı hukuk yolları
    Taraflar ihtilaflari aralarinda halledecegukmuslar miş mış masal yani
    Zate f35 uçak değil uçağın iyisi f22 ama boşver
    İzmirde THK 100. Yıl senliklerinde Pakistan yapısı güzel bi Avcı bonbarduman uçağı vardı O konsept üstüne tez elden yerli bişey yapmak lazım gelir Tabi verirlerse knowhow u. Gerçi kardeşik emme tüm kardeşler verasette birbirini dolandirdigindan ticarette kardeslik deluzyonal bi kavram
    Hadin herkese iyi mutlu geceler

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Moruk müdürüm, Koray amirim, MusT şefim,
    Dolar yuro derken tadımız tuzumuz kalmadı.
    Nâdanı terk etmedin yâranı arzularsın diye şiir okumuştu hatırlarsanız malum zat.

Sonumuz hayrola. Tavuk yemi de ithal, girdiler arttı. Tavuk da yiyemiyecek artık vatandaş. Yumurta bile kaç lira olmuş.

Sorma Müdürüm, durum pek fena
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...96#post2531496

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Selamlar amirler
    Yav yazmayacaguk dedikte can sıkıntısı bunaldum yaw
    Tavuk yiyemiyolarsa pasta yesinler
    Tavuklu pasta
    Marie antoinette bunu ilk dediginde fransadaydi sonra montparnass mı nerde bi Yüksek Mahallesi var Paris'in ordan parisi giyotinlen selamladiydi. ..
    Bu akşam bize bi de f35 i kitliycek sarı kafa off off
    İşin kötüsü şartname öyle bi düzenlenmişki
    Şikayet yolu kapalı hukuk yolları
    Taraflar ihtilaflari aralarinda halledecegukmuslar miş mış masal yani
    Zate f35 uçak değil uçağın iyisi f22 ama boşver
    İzmirde THK 100. Yıl senliklerinde Pakistan yapısı güzel bi Avcı bonbarduman uçağı vardı O konsept üstüne tez elden yerli bişey yapmak lazım gelir Tabi verirlerse knowhow u. Gerçi kardeşik emme tüm kardeşler verasette birbirini dolandirdigindan ticarette kardeslik deluzyonal bi kavram
    Hadin herkese iyi mutlu geceler

Gell gell, hoşgeldinn

Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku

Gell gell, hoşgeldinn
    Selam abi, hoş bulduk

Herkese şimdiden iyi bayram
    Bayram ertesi görüşüruk
    El öpün el opturun bayramda
    El opmeklen dudak asinmaz el asinabilir
    Comodo Ejderi elinizi öper ise :-)

Dünya kaynıyo bilader . Piyasanın canına ot tikiyolar ot.
    Hoyda bre be Maşallah

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/a...-oldu-40939582

7. Ooo moruk müdürüm gelmiş hoş gelmiş.

Petrol fiyatı arttığı için vazcaymış diyolla prens hazrerleri amma ne derece doğrudur bilemem. Konfirme bilgi deil yane. Teyid edilmemiş. Resmi haber acansı suudnews'den duymadım.

Bu arada aramızda kassın ama melani turamp, danıld'a vermiyomuş, evi terk etmiş. Kulislerde son dedikodu bu. Turanj kafa Turamp o yüzden sağa sola çemkiriyor olabilir.

Yannız bu yaz iyi meme ehmm pardon sıcak yaptı haa. Rutubetten kırıldık. Klima alsak o da hasta ediyor. Ege de rutubetsiz bi yere taşınma kararı aldık her zamanki gibi ama nasılsa uygulamayız. Bu da burda dursun. Dursun demişken bi Dursun Özbek vardı yav, ne oldu ona? Haa moruk müdürüm senin de bi İstanbul'u yenme planın vardı, üçüncü 5 yıllık kalkınma planında mı uygulayacaksın onu? Ne demişler, söz sükutsa gümüş altındır.

Valla abi ben kendi beynime yapay zeka kurduralı beri çok oldu
    ilkini 1987 senesinin bir kış ayında yaşlı bir amucada test ettiydim
    ilk yıl teknik resim dersi kocaman bi çizim çantası vede t cetvel
    otobos beklerkene taşkışla durağı önünde t cetvelle yerde sarı yaprağı itekliyom
    bi turlu gitmiyor
    amuca dede şu an kesin hayatta değildir
    dedi ki o bile karşı koyuyo sana
    haaa dedim Allah istemezse hiçbişey olmaz demekki güç müç bi derece yani hikaye tırışkadan nağmeler
    bu aramco arz biraz o yüzdendi arabı korkutma adına saudia da devrim dahi yaptılar nooldu arz marz ırz mırz olmadı aramco da
    aslen o şirketin ismi başına bi H harfi koyasımda yok değil amma gördüğün baskı kuran ne ka guçlu olsada hikaye ama onların resmi haber ajansı yazmıyosa teyitli değildir bilgi tabi oraya mahsus yazdırmamışta olabilir onlar kadın hakları devrimi yapıyo şu anda yani sıkıntı çıkmasın para yok muhabbeti olmasın demişlerdir belki yada alıcı el altından beleşe almak için kendi medya kanallarına yanlı bilgi servis ettiriyodur kimse farkında olmadan malı götürüym muhabbetine
    insanlara bişeyi yaptıraman bu bir
    ikinci boşver abi trumpın manita vermiyosa vermiyo ne etsin istiyosa gitsin taşa sürtsün bize ne, malzeme kendine ait bizi bağlamaz
    trump a hatunmu yok o takmaz öyle şeyleri o şimdi kasıma ön seçime odaklanmıştır o da papaz hikayesini canlı ve harlı tutmayı istiyodur mutlaka
    üçüncü Dusrun Özbek ise cimbomun başı ama detay bilmiyom onuda şimdi vikipedya dan öğrendim futbolla aram çok yok
    dördüncü konu istanbulu yenme planını tam hatırlamasamda
    Fatih SUltan Mehmet Han İstanbulu aldı ya o gün bugun hem bizim hem dünyanın başına bela
    yani eskiden tefeci tayfa ordan gittiv galatadan venedike ordan nevyorka tatlı kazancı bırakması insanın zordur canını verir malını vermez o meal de idimiydi bilmiyom benim dönüştürme planı İstanbul tabi artık finans merkezi filan zor olur da oturulcak yer olmaktan çıkalıda çok oldu bakma sen batılılaşma mıodasına gece hayatı var diye seviyo insanlar burayı ama bilmiyom fazla bi fikrim kalmadı daha İstanbul hakkında
    ege de rutubetsiz yer fikrim yok ama aydın kent merkez yazın yanar ora hariç her yer olur izmir rutubet balkes merkez iyi ama sıkıcı sahiller hepten rutubet. istanbuldaysan buraya yakın yerleri tercih et tavsiyem günübirlik gidip gelebileceğin.

Sayfa 73/1038 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •