Meþhur ve geleneksel temmuz istanbul yaðmurlarý bugün itibarýyla son buldu .... galiba
O neydi ya hele ki dünkü yaðmur
Hoþ benim hoþuma gitmedi deðilde
Evi iþyeri arabasi mali mülkü vs su basmýþ olana Allah yardým edip sabýrlar versin ne diyim
Asla Extrem yol þartlarýnda erkeklik edip araba filan sureyim demeyin
Bu bunaltici havadada Herkes gitsin tez denize girsin
Bende bi süre yazý Mazý yazmiycam
Dünyayý Kurtaran Þaban benmiyim yav
Dünyanýn kurtuluþuna tek çare bu tür forumlarýn kapatýlmasý :-)
Yoksa bi aklý evvel gelir biþey der forumlarda sanal âlemlerde yani sonra es kaza mühim zatlar inanýr ona ve ona göre pozisyon alýr felan Amman diyim
Buna sanal rulet denir
Yani Kýbrýs'ta önce rulette kýrmýzý 36 ya parani basarsin sonra donmeye baþlar rulet ve sen kendini inandirirsin dersin ki o doðru seçim sonra rulet tablasý döner döner durur bakmýþýn kaybetmiþsin
Yani ruleti ata sporu rulet olanlar iyi tanýrda ondan ruletin her türü kötü bilimin her türü iyidir ne edersen et bilimsellige göre et cekirge
Rulet rüya gibidir bi gerçeklik olsa da ona göre amel edilmez bence tabi
2019 da tek tük gelirim yönetim bu arada þutlamazsa tabi
Part 4
Koray dostum haklý dert etmeycen tabi
Ama son olarak yazem gidem. Türk un büyük ülküsü bireyselde spor olmalý . Boþ zamanlarýnda tabi
Gençleri elde telefon whatsapp ta sacmalarken
Orta yaþlýlarý kahvede okey atarken görüp uzuluyom
Ama spor belediye otobüsüne yetiþme için tabanlarý yaglamaya yada Köpekten kaçarken koþmaya benzememeli ha
Ona göre
Hadin saðlýcakla
Valla bana internet sýkýcý geliyo artýk çok bilgi var ihtiyaç olmayan o yüzden bi Yargýcýn maks suclu bi adama verdiði ceza gibi internete verdigim ceza ' idam ' kýrýyom kalemi
Kalbini Kirdiklarim vs varsa sorry ama aramýzda kalsýn
Hak geçtiklerim varsa öbür dünyada hesaplasalim helallige ihtiyacým þimdilik yok 7 yazý üstte dediðim gibi Çaða tam uyum ve adaptasyon elzem eski moda yazýlýmla beyninin içindeki ne survive ne evolve edebilin bunu unutma ha herkez herkeze demez zate kimsede pek bilmez Þimdi bu son armaðanýda sebepsizce gönülden ileterek
Hadi bana eyvallah
See you in 2019 gençlik
Ha onda da ayda yýlda bir ha
Baþtan diyimde sonra sorumlusu olmuyum :-)

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri