Alýntý Originally Posted by umutabi Yazýyý Oku
Þimdi birde okul alýþveriþleri var suyundan da koy enflasyon Eylülde %20 o da HOKUS POKUSÇU tüik enflasyonu. Kýsaca yýl sonu %20 enflasyon diyelim üstüne %3 ABD enflasyonunu ekleyelim, kanal Ýstanbul parasý , ilaveten YENÝ SARAY, betonculara verilecek yandaþlýk ulufesi , bankalarýn batak firmalar için vereceði dötlerini silme kredileri filan hepsini toplayalým karesini alalým sonra 5 Tl bu yýlki taban Dolar fiyatýnýn üstüne tüm bu maliyetleri ekleyelim yýl sonu Dolar /TL fiyatýný bulalým. Benim hesap OHA çýkýýyor o nedenle beton ekonomisine tek Cent yok diyorum baþkada bir þey demiyorum. Geçmiþte bize iyi geçirmiþlerdi , tüm para Tl idi bir gecedede haþýrt diye devalüasyon ile paramýzý pul metmiþilerdi ertesi günü bizim bebeðin bezine % 100 zam gelmiþti o gün dersimi aldým ve bu dersi bugüne kadar forumda bilmeyenlere öðretmeye çalýþtým , öðrenen öðrendi dersi anlamayan avucunu yaladý ama daha bitmedi bu kafalar yakýnda yalayacak avuç da býrakmayacak, demiþ olayým da sonra demedi olmasýn.
okula ne gerek var umutabi, onlarýn okulu varsa bizim MEDRESELERÝMÝZ var!