Originally Posted by
umutabi
Þimdi birde okul alýþveriþleri var suyundan da koy enflasyon Eylülde %20 o da HOKUS POKUSÇU tüik enflasyonu. Kýsaca yýl sonu %20 enflasyon diyelim üstüne %3 ABD enflasyonunu ekleyelim, kanal Ýstanbul parasý , ilaveten YENÝ SARAY, betonculara verilecek yandaþlýk ulufesi , bankalarýn batak firmalar için vereceði dötlerini silme kredileri filan hepsini toplayalým karesini alalým sonra 5 Tl bu yýlki taban Dolar fiyatýnýn üstüne tüm bu maliyetleri ekleyelim yýl sonu Dolar /TL fiyatýný bulalým. Benim hesap OHA çýkýýyor o nedenle beton ekonomisine tek Cent yok diyorum baþkada bir þey demiyorum. Geçmiþte bize iyi geçirmiþlerdi , tüm para Tl idi bir gecedede haþýrt diye devalüasyon ile paramýzý pul metmiþilerdi ertesi günü bizim bebeðin bezine % 100 zam gelmiþti o gün dersimi aldým ve bu dersi bugüne kadar forumda bilmeyenlere öðretmeye çalýþtým , öðrenen öðrendi dersi anlamayan avucunu yaladý ama daha bitmedi bu kafalar yakýnda yalayacak avuç da býrakmayacak, demiþ olayým da sonra demedi olmasýn.
Yer Ýmleri