Artan

1.456,00 9.97 13:07
2.228,00 9.97 13:08
19,44 9.95 13:08
116,10 9.94 12:55
134,00 9.84 13:07
Artan Hisseler

Azalan

512,00 -9.94 13:08
11,87 -9.94 13:08
36,38 -6.81 13:08
37,40 -6.5 13:08
92,30 -4.85 13:08
Azalan Hisseler

Ýþlem

18.228.285.734,65 13:08
16.787.816.953,75 13:08
13.740.831.083,93 13:08
11.171.455.828,66 13:08
10.980.068.837,40 13:08
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8190 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ahmetg Guest
     Alýntý Originally Posted by umutabi Yazýyý Oku
    Yapma mandrake seni çok iyi biliriz, sen Dolar 2 Tl lerde iken ÝSTANBUl çok ucuz bu fiyatlar dahada artacak Londra , Newyork fiyatlarýna ulaþmasý lazým , Ýstanbul dünya þehri filan diye beton güzellemesi yapardýn ne olursun þimdi bari benim gibi birisini yeme...
    finans piyasasinda ve emlak piyasasinda hersey stabilmi hic degisim olmuyormu?

10 sene onceki Istanbul ile simdiki Istanbul bir mi?

Hayir degil

Artik Izmir daha on plana cikti gibi. Orantisal olarak Izmir daha cok goc aliyor gibi. Istanbul da ev fiyatlari stabilken veya duserken Izmir hala cikiyor. Hemde is alani cok cok daha dar olmasina ragmen. Izmirin inanilmaz cazibesi var.

Alýntý Originally Posted by Ahmetg Yazýyý Oku

Hayir degil

Artik Izmir daha on plana cikti gibi. Orantisal olarak Izmir daha cok goc aliyor gibi. Istanbul da ev fiyatlari stabilken veya duserken Izmir hala cikiyor. Hemde is alani cok cok daha dar olmasina ragmen. Izmirin inanilmaz cazibesi var.
    nasýl bir cazibesi var? ben izmirde oturacaðýma güneydeki turizm merkezlerinde olmayý tercih ederim. izmirde bir insan neden durur onuda hiç anlamýþ deðilim!

Ahmetg Guest
     Alýntý Originally Posted by strongarm Yazýyý Oku
    nasýl bir cazibesi var? ben izmirde oturacaðýma güneydeki turizm merkezlerinde olmayý tercih ederim. izmirde bir insan neden durur onuda hiç anlamýþ deðilim!
    bu soruyu Istanbuldan Izmire kacan binlerce insana sorabilirsin

Kordon boyunda yaz aksami oturan yuzlerce genc var. Muhabbet sohbet super. Oglumun en cok sevdigi yer orasi. Bir kordon ikide mavibahce. Amerikada boyle yerler hic gormedim. ABD de sokakta yada bu tur yerlerde icki bile icemezsin. YASAK. insanlar yemek yiyor ickisini iciyor cocuklar top oynuyor bisiklet suruyor. Abuk subuk hic insan gormedim. ABD de boyle bir yer olacak off offff. Cilkini cikarirlar. Ya taciz ederler adami yada soyulursun yada basina kotu bir sey gelir. Haberleri izleyin gorun.

4.  Alýntý Originally Posted by Ahmetg Yazýyý Oku
    bu soruyu Istanbuldan Izmire kacan binlerce insana sorabilirsin

Kordon boyunda yaz aksami oturan yuzlerce genc var. Muhabbet sohbet super. Oglumun en cok sevdigi yer orasi. Bir kordon ikide mavibahce. Amerikada boyle yerler hic gormedim. ABD de sokakta yada bu tur yerlerde icki bile icemezsin. YASAK. insanlar yemek yiyor ickisini iciyor cocuklar top oynuyor bisiklet suruyor. Abuk subuk hic insan gormedim. ABD de boyle bir yer olacak off offff. Cilkini cikarirlar. Ya taciz ederler adami yada soyulursun yada basina kotu bir sey gelir. Haberleri izleyin gorun.
    Ahmet Bey ,arkadaþlar uyarýyor konuyla ilgili yazalým diye ama dayanamýyacaðým,sen o Kordon a gece saat 2 den sonra git gezebilecekmisin bakalým,o saatten sonra tüm ülkenin marjinal tipleri orada,hapçýsý,transý,bonzaicisi vs.. gözümün önünde dönmenin biri polis noktasýna 10 metre mesafede çocuðun birini tekme tokat dövdü,apartmandan bir adam çýktý,yeter lan diye dönme adamada saydýrdý,adam silah çekti...sonrasýný bilmiyoruz kaza kurþununa uðramamak için uzaklaþtýk oradan,son gittiðimde dahada kötüydü her yer nargile cafe olmuþ...

5.  Alýntý Originally Posted by watcher46 Yazýyý Oku
    Ahmet Bey ,arkadaþlar uyarýyor konuyla ilgili yazalým diye ama dayanamýyacaðým,sen o Kordon a gece saat 2 den sonra git gezebilecekmisin bakalým,o saatten sonra tüm ülkenin marjinal tipleri orada,hapçýsý,transý,bonzaicisi vs.. gözümün önünde dönmenin biri polis noktasýna 10 metre mesafede çocuðun birini tekme tokat dövdü,apartmandan bir adam çýktý,yeter lan diye dönme adamada saydýrdý,adam silah çekti...sonrasýný bilmiyoruz kaza kurþununa uðramamak için uzaklaþtýk oradan,son gittiðimde dahada kötüydü her yer nargile cafe olmuþ...
    Ýstanbul adalar gibi ulaþýmý daha zor olan yerde haftaiçi gündüz vakti çocuk kaçýrma giriþimi oluyor akýllý saatten alarm veriyor da öyle kurtuluyor .

Ruhsatý olmayan yeri belediye baþkaný kapatýyor diye kafasý yarýlýyor .

Ýþin ilginç ruhsatsýz yer þikayet ediyor komþu dükkanýn ruhsatý YÖK kapatmaya gelince þikayet edeninde ruhsatý YÖK deyince oda kapatýlýyor .

Ýlk þikayet eden kendisininki de kapandý diye darp ediyor

Uzun vade yatýrým tek eþlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arý gibidir

Alýntý Originally Posted by Ahmetg Yazýyý Oku

Hayir degil

Ýyide ben býrakýn 2 yýl öncesini 4-5 yýl öncesinden bugünkü olacaklarý yazdým . Önemli olan yanlýþlarý zamanýnda görüp doðru yere yatýrým yapmak yoksa 2 yýl gibi kýsa bir süre içinde her þey stabil mi diyerek uyanýk gibi davranýp geçmiþteki yalan yanlýþlardan sýyrýlmaya çalýþmak pek dürüst bir davranýþ olmasa gerek. Ýyi Ýstanbul tutmadý þimdi ÝZMÝR güzellemesi yapalým orayý Londra , Newyork fiyatlarý ile kýyaslayalým hadi bakalým... Kim inanýr ? Kadir ÝNANIR....

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •