-
Is yat hesaBında 3800 kusur para yatmış abi ara kur makası daralınca 7.37 den Euro aldık.ak ve yky ise portföy değeri- hısse degerı : temettu şeklinde denklem var...ınsallh yarın heps yatarda dusukten ero alırız....Ytd
-
2018 sonuna kadar 30 milyon ero yat yapacaktı.2016_17 de toplam 20 milyon ero yat gerceklestırdi.Bu senede 5 M ero yapsa.eder 25 milyon ero ama pıyasa degerı 28 M USD...saçma fınansal basıretsızlıkten buralara geldı...dovız Lmay fırsatı olmayanlara bak AB alımı onerıyom...nakıtım olsa düşünmeden alırdım.ytd
-
Eskı musterımde olan sıyasılere yakın Bi dostum döviz için çok daha yukarıları telaffuz ettı.Alacaklarımızdan geleni ero alıp y dısı hesaplarımıza atıyoruz...piyasa bozuk.Sattıgımız hotelden 300 Bn ero luk kısım odenmedı satış bedellinin 5 de birine yuzde 40 yine ortak olduk...Hala alamadığımız 18 aylık kıra borcu var.Avukatlar tahsıl ımkanını 0 a yakın görüyor...Pıyasada takan takana. Bi patlarsa mılletın hali duman...bu nedenle bakab yonetımın döviz yukumluluklerını cok Iyı hedge etmeli..Yoksa kazanç kambıyo zararına gder...ytd
-
Allah razı olsun bakıpglundan ki ilk defa olumlu söz ettırecek bişey yapmıştır Bnm için. bugun cebımde 1000 Euro'm daha fazlaysa sayesındedır...ero 8 olmadan aldık ya bunada şükür....Ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri