Sayfa 2389/2404 İlkİlk ... 13891889228923392379238723882389239023912399 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 19,105 - 19,112 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by vicont Yazıyı Oku
    Aynen,

adamı kendi bildiğinden şüphelendiriyorlar.

disiplin denilen olayı başarı ile uygulayabilsem çok güzel olacak.

işlem yapmadan durma olayı için bir büyüğüm çok güzel bir öneri verdi. ya hep short kovala ya da hep long. bu şekilde işi kumara dökmemiş olursun dedi. Tabi kaçan kovalanır diye bir tabir var. o kumara girmiyor sanırım.
    kumar başka bir konu
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Selam herkese.
    Selam ,bol kazançlar
    Hayat hoş gerisi boş

3. Sanırım 118 başlarından kısa yapacağım.

Gitme ihtimali var oraya.

4.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Bist100 de 9 haft. 26 haft. (üssel) kesen ve üzerinde seyreden hisseler...

Güzel bir çalışma eline sağlık

Bu tablodaki hisselerin bundan sonra her hafta ,haftalık kapanış fiyat ve getirilerini de paylaşırsan sistemin yararlığı hakkında fikir edinme açısından süper olur.
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Güzel bir çalışma eline sağlık

Bu tablodaki hisselerin bundan sonra her hafta ,haftalık kapanış fiyat ve getirilerini de paylaşırsan sistemin yararlığı hakkında fikir edinme açısından süper olur.
    Teşekkür ederim.. Ayrı bir tablo oluşturabilirsem paylaşırım...

İçlerinden fiyat olarak PSAR değerinin üzerinde olanlarını ve 52 haft. dibe yakın olanlarını ön plana almak mantıklı olacaktır.. Ben 9/26 seçtim, ayrıca MACross da farklı bir periyod veya zaman dilimi istenirse fırsat olduğunda eklemeye çalışırım...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

6. nası ülke lan bu?
    bir para birimi her gün %2-%3 değer kaybeder mi?
    muz cumhuriyeti mi burası?
    muz cumhuriyetlerinin para birimi 3 yılda 2ye katladı türk lirasını
    neden kimse hesap vermiyor?
    neden kimse hesap SORmuyor?
    bu nasıl devlet?
    bu nasıl millet?

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    ooolum Furkan sen daha sevgili bulmadın mı? bu ne saçma suparak haberler peşindesin gene
    Hepsi kezban
    https://www.youtube.com/watch?v=oBgZ61Nutoc

8.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim.. Ayrı bir tablo oluşturabilirsem paylaşırım...

İçlerinden fiyat olarak PSAR değerinin üzerinde olanlarını ve 52 haft. dibe yakın olanlarını ön plana almak mantıklı olacaktır.. Ben 9/26 seçtim, ayrıca MACross da farklı bir periyod veya zaman dilimi istenirse fırsat olduğunda eklemeye çalışırım...
    Daha önce de yazdığım gibi ben vob dışında hisse olarak Garan-Halkb dışında hisse ile ilgilenmiyorum ama borsada yatırımı olan çoğu insan hisselerle ilgileniyorlar..çalışmalarının yaralı olacağını düşünüyorum.

Başarılar
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 2389/2404 İlkİlk ... 13891889228923392379238723882389239023912399 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •