Originally Posted by
gk1986
Şu an için bankalardan oran almaya, banka banka dolaşmaya ya da çekerim tehditini savurmaya imkanım yok. Düşük verdiklerinde çekerim deyip çekmemezlik yapmam. Ama son 15 günde burada paylaşılan oranlara gün geçtikçe şaşırıyorum.
Bayramdan hemen önce aktifbanktaki MT'yle konuştuğumda mevduat eşleniği 23.5% oranlar alabileceğini söylemişti 250k üstüne. Daha yüksek bir oran da duymadım. Ama halkbank'tan 20 temmuz'da 19.75 almıştım kısmı hesap için (50k vadeye bağlanan miktar, şubedeki tüm miktar 250k civarı).
Burada ilginç faiz oranları duyuyorum ve inanmakta güçlük çekiyorum. Zaten TL'deki her kuruş için kazığın büyüğünü yiyoruz bir kazığı da bankalar atıyorsa alnımda kocaman enayi yazıyor ama gözlerim bağlı olduğu için görmüyorum sanırım.
Bu hafta faizlerde ciddi artış var.Burgan bayram öncesi 19,50 vermişti bugün bana da 22 üzerine çıkarız dediler...Nurol bayram öncesi 23,50 vermişti bugün 24,88 pazarlıksız verdiler.Bir akrabam bayram öncesi milyon üstüne zar zor 19,80 almıştı halkbankasından bugün birkaç kişi halkbankasından 22-23 arası oranlar almış...
Doktor değilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI
Yer İmleri