Sayfa 1087/1252 İlkİlk ... 875879871037107710851086108710881089109711371187 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 8,689 - 8,696 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Cem Başlevent

@cbaslevent

10 bin lira faiz gelirinden 1500 TL yerine 500 TL vergi alınacak.

Devletin vergi kaybı 3 ayda kabaca 600 (toplam TL mevduat)× %5 (3 aylık faiz)× %10 (stopaj indirimi) = 3 milyar TL olacak.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by Garavel Yazıyı Oku
    yani henuz vadesi gelmemis olan hesaplar icin de gecerli degil mi?
    Henüz vadesi gelmemiş hesaplar için geçerli olmasa gerek, bir sonraki vade bağlayış sırasında geçerli olur.

3.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Eski tepe seviyesini geçmez ..7.20 zirveydi .
    Şu an olanlar ay sonu haraketi.Eylül ayı daha olumlu olacak bizim lehimize.
    Esas sıkıntı Kasım ayı .
    Ancak göreceksiniz 6 altını Eylülde göreceğiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dolara hücüma devam..

Yatırım tavsiyesi değildir...

4. Bugün enpara da vadesi biten ve vadesi yenilenen hesabım vardı. Biten hesap için eski stopaj oranını %15 uygulamışlar. Yeni hesap için de eski stopaj oranının uygulanacağını gösteriyorlar.
    İkisine de itiraz etmeli miyim? Genelge ne zamandan başlıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Yansımaz. Yansıması için vadeyi boz yeniden bağla demişler.

Karar, yayımı tarihinden itibaren 3 ay süreyle sınırlı olarak vadesiz ve özel cari hesaplara ve söz konusu tarihten itibaren 3 ay içinde açılan veya vadesi yenilenen vadeli hesaplara ödenecek faizler ve kar paylarına uygulanacak.
    Teskkurler cevabiniz icin

6. Karar, yayımı tarihinden itibaren 3 ay süreyle sınırlı olarak vadesiz ve özel cari hesaplara ve söz konusu tarihten itibaren 3 ay içinde açılan veya vadesi yenilenen vadeli hesaplara ödenecek faizler ve kar paylarına uygulanacak.

7. Şuan dolar alım fırsatı verecek diye tahmin ediyorum. Trene kaçtan binmeli...
    6.4xxx lı seviyelerde tutundu. Kısa süreli mi..
    Beni stopaj düşme kararı tatmin etmedi. Cebimize daha fazla para girecek olması elbette teselli edici.
    Bu alınan karar 13 Eylül için ben buradayım gerekeni yapacağım mı? Yoksa faiz maiz yok işinize bakın mı?
    Piyasa bunu nasıl algılar ona bakmak gerek.

8. Döviz mevduatlarına ek vergi haberini görünce gittim dolar aldım valla... Birazdan da atmden çekeceğim... Bu hamle sadece güvensizlik yarattı bende...

Sayfa 1087/1252 İlkİlk ... 875879871037107710851086108710881089109711371187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •