Sayfa 358/808 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon
Arama sonucu : 6461 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,108
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Harbiden ne tencereymiş kalayla kalayla bitmedi.Ha tabii kalaylamanın hatırı sayılır bir miktarı da yatırımcıdan.
    Finansman kolu bacağı kesti gitti i.t birinden daha kurtuldu...[emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,108
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Aynı operasyonları tek bu hissede yapmıyorlar.Ekranda gördüğünüz tüm çimento hisselerinde varlar.Bunu böyle düşünmezseniz doğruyu bulamazsınız.Benim anlamadığım bu işlere bağladıkları paranın maliyetini nereden çıkartıyorlar onu çok merak içindeyim.Hele fonlama maliyetini dolar-tl olarak düşünürsen külliyen zarar.Bunu nasıl telafi ettiklerini bilen varsa anlatsın lütfen.

Bir de bir şirket sahibi olup ya da büyük ortaklardan biri olup bununla beraber hareket edenlere Allah akıl fikir versin.Benim şirketim olsa yakınından bile geçirmem.
    Bu i.t denen vatandaş bucimde hisse almadan önce hisse bilançolara tepki verip fiyatlardı ve senelik hatırı sayılı yüzdesel getirisi olurdu geldikten sonra hisse toplamaya başladı ve burda hissesi olan yatırımcılar verilecek temettü ve kısır fiyat hareketlerine kaldı.uzun bir süre yönetim buna kapıyı dışarıdan kapa dedi [emoji4] sonra bu it içeri sızdı virüs gibi bucime nüfus etti elbet bununda bedeli ona k.y tarafından beddua olarak dönecektir..[emoji4]

Herkesin Kurban Bayramı huzurlu ve mutlu geçsin...

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Aynı operasyonları tek bu hissede yapmıyorlar.Ekranda gördüğünüz tüm çimento hisselerinde varlar.Bunu böyle düşünmezseniz doğruyu bulamazsınız.Benim anlamadığım bu işlere bağladıkları paranın maliyetini nereden çıkartıyorlar onu çok merak içindeyim.Hele fonlama maliyetini dolar-tl olarak düşünürsen külliyen zarar.Bunu nasıl telafi ettiklerini bilen varsa anlatsın lütfen.

Bir de bir şirket sahibi olup ya da büyük ortaklardan biri olup bununla beraber hareket edenlere Allah akıl fikir versin.Benim şirketim olsa yakınından bile geçirmem.
    Sn.Lunar, böyle açık konuşulacak şeyler değil bunlar ama kısaca nerden geldiği belli olmayan finansmanın fonlama maliyet olmaz. Aklanma maliyet olur.

4. vay i.t vay papazlar kovalasın seni kayseriliden hayır gelmedi belki hıristiyan olunca insafa gelirsin..
    ZIR-DELİ Y.T.D

5.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Sn.Lunar, böyle açık konuşulacak şeyler değil bunlar ama kısaca nerden geldiği belli olmayan finansmanın fonlama maliyet olmaz. Aklanma maliyet olur.
    Cevap için teşekkürler.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,108
    İş Bankası ve halk banktan sonra bucimde geri alım programı açıkladı [emoji4] basın toplantısında açıklamalarda bulunan i.t artık vicdanen rahat değilim 6 $ olması gereken hisse 4.94 ₺₺₺ işlem görüyor.. vicdanen çok rahatsızım dedi...isede inanma [emoji4] [emoji4]

7.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    İş Bankası ve halk banktan sonra bucimde geri alım programı açıkladı [emoji4] basın toplantısında açıklamalarda bulunan i.t artık vicdanen rahat değilim 6 $ olması gereken hisse 4.94 ₺₺₺ işlem görüyor.. vicdanen çok rahatsızım dedi...isede inanma [emoji4] [emoji4]
    basedilen kişinin vicdanı ancak topraga kavuşursa rahatlar..
    eskilerin bir sözü vardır yedisinde ne ise yetmişyedisindede aynıdır diye..
    i.t göçmeyince bucımde gözü topraga bakıyor..
    ZIR-DELİ Y.T.D

8.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    basedilen kişinin vicdanı ancak topraga kavuşursa rahatlar..
    eskilerin bir sözü vardır yedisinde ne ise yetmişyedisindede aynıdır diye..
    i.t göçmeyince bucımde gözü topraga bakıyor..
    Ama 7 sindeki ülke yok.ve herkesin ne halt yediğini çok iyi gören bir sistem var.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 358/808 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •