Sayfa 79/506 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
Arama sonucu : 4043 madde; 625 - 632 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1. Sn keko verdiğiniz linkler çevrimdışı ve sizin bilgisayarıniza ait. Yandex veya google gibi Bir cloud drive'a yüklemeli ve paylaşmalısınız. Teşekkürler

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by HANKAN Yazıyı Oku
    Sn keko verdiğiniz linkler çevrimdışı ve sizin bilgisayarıniza ait. Yandex veya google gibi Bir cloud drive'a yüklemeli ve paylaşmalısınız. Teşekkürler

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arkadaşlar zaten kafeinin 9 agustostadir kap haberlerine bakarsanız orda goreceksinizdir. ..ben önceki yorumlarımı bir internet kafeden yazdım. .şu anda disardayim. ..cep tlf nu ile doğru dürüst paylaşım yapamıyorum. .

Vira bismillah bügün kapanış nasıl olacak

Mi Note 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Cepten yorum yazmak bir işkence. ..bir çok kelime hatası oluyor....Ama buna rağmen ne demek istediğimi eminim ki anlamışsinizdir

7. İlk hedef 7.82 canagini tamamlamak...geçerse 10 tl civarlari hedefleniyor. ...bu hedefinin ne kadarını gerçekleştirebilir. ????? Veya o sırada endeks ne olur ???? Onu bilemeyiz...her ihtimale karşın temkinli olmakta da fayda var....

Bu hissede bilançolar çok öneme bindi...süpriz güzel karlar bu hisseyi fk 25-30 değerlerine taşıyabilir. ..

8. Daha önce hafif eksili ,yatay veya her türlü olumlu endekste kafeinin çıkmasını beklediğimi söylemiştim. ..Son birkaç iş günüdür. .kafein tam da tahmin ettiğimiz gibi hareket ediyor....

Umarım bundan sonrası da böyle devam eder. ..

Sayfa 79/506 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •