Sayfa 1131/1252 İlkİlk ... 13163110311081112111291130113111321133114111811231 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 9,041 - 9,048 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    belki de londrada bu önlemlerin geçici olduğunu söyleyecekler gerçekten kestirmek zor
    Aldığı önlem tam da müzakere edeceği adama karşı yaptığı bir hamle bahri, bu iş biraz problemli.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Dolarcılar sus pus oldu bu hamle ile ...
    Dün 7 yi geçmez dediğimde sinir krizi geçirdiler.
    Bu dolar tayfası inanın ülke vatan gelecek nesil vs düşünmez.O an para kazansın gerisi boş .

Benim nacizane önerim tek tl de nalana kadar birikimleri sepet yapın arkadaşlar .
    Borsadan hisse alın ,vadeli yapın biraz dövizde alın hatta düştüğü yerden ama şu battık bittik dolar 10 lira olacak diyen vatanını düşünmeyen diyim insanları çok dinlemeyin .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Şaka mı bu? 7 yi geçmezmiş bravo. Doları olan bir günde aylık faizi alıyor. Ben pişmanım ekonomi yönetimine güvenip erken bozduğum için. Dolarda duran arkadaşları da tebrik ediyorum öngörülerinden dolayı.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 6.70 oldu, şuan ahme'nin geleneksel hislerini anlayabiliyorum

4.  Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    şimdilik kafadan hesaplıyoruz, onu pazartesi hesap hareketlerinden göreceğiz.
    Hayır direk güncellediler stopajı

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    6.70 oldu, şuan ahme'nin geleneksel hislerini anlayabiliyorum
    dolar insanı enteresan bir ruh haline sürüklüyor yükseldiği zaman gol atan golcü gibi oluyorsun

6. Bugün vademi bozdum yeniden vadeye koydum, 4 günlük zararımı yeni stopaj ve ufak bir faiz artışıyla kâra dönüştürdüm. Ancak gerçekte kâr etmedim gibi geliyor. Gelecek ay bankadan bugünkü faizden 3 puan daha yüksek faiz alacak olursam aslında zarar ettim. Ama öyle bir ülkedeyiz ki sabah neye uyanacağınızı bilemiyorsunuz. Sanırım stopaj işinin cazibesine kapılıp zarar edeceğim. Gelecek ay bugün aldığım orandan rahat 4 puan yüksek alırım gibime geliyor. Kısmet.

https://odatv.com/erdogandan-bankala...-31081828.html

İktisatçı yazar Mustafa Sönmez sosyal medya hesabından kararnameyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"TL faizini artırmaktan kaçmak için yeni bir cinlik! TL mevduatın enf altında ezilmiş faizinden aldığı vergiyi güya azaltmış. TL ye gel diyor aklınca.
    Döviz mevduatının faizinin de vergisini yükseltmiş, ceza diye.Akıl yok.Döviz mevduatı etkilenmez hatta kızar bankadan yastık altına kaçar.”

Ekonomist Atilla Yeşilada ise, kararnameyi "Mevduat vergileri değişti. Tebrikler, orman yangınına karşı işedik." diye yorumladı.
    Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa

8. Stopajın aylık vadede %15 ten %5 e inmesi vadeli mevduat 19.50 olan Bir banka için önceki sistemde faiz kaça çıkmış oluyor

Sayfa 1131/1252 İlkİlk ... 13163110311081112111291130113111321133114111811231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •