Mjcj kvlgbj
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
desk yatırımda hissedarlar
Ortağın Adı Soyadı / Unvanı Grubu Pay Tutarı (TL) Pay Oranı
Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. A 6.994.800 53,60%
Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. B 2.453.836 18,80%
Avni Çelik A 574.200 4,40%
Avni Çelik B 40.800 0,31%
Ahmet Çelik A 261.000 2,00%
Ahmet Çelik B 18.545 0,14%
Hüseyin Altaş B 1.956.818 15,00%
Berkem Ertem B 750.000 5,75%
Toplam 13.050.000 100%
desk yatırımda servetin aldığı hisse
637.500 TL
kısaca servet yine patronları zengin etmiş
bu alınan hisseler kimin acaba
ehh hazır euro çıkmışken patron kendine emir vermiş
satmış hisselerini
tabii bence şirketi boşaltma girişimi
sinpaşın ambarlıda yaptığı
işmodern ambarlı arsasının %59 servet gayrinin 47 milyon servet gayrinin payının arsa değeri
iş bitmeden gelir yazılmış çok komik
2016 Yılı kasım ayında İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu Mahallesi, Yol Mevkii, 6 Ada, 24 Parsel ’de
Kâin 30.186 m2 büyüklüğünde bir arsa üzerinde, kat karşılığı yöntemiyle proje geliştirilmesi amacıyla arsa
sahipleri ile taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme uyarınca
geliştirilecek projede sanayi, ticaret ve depolama amaçlı yapı ya da yapılar geliştirilecek olup inşa edilecek
yapıların %41’i arsa payı karşılığında arsa sahiplerine verilecek kalan %59’u ise Şirketimizin olacaktır.
29.12.2017 tarihli değerleme raporlarımızda arsa değeri 118.000.000 TL projenin değeri ise 288.060.000
TL olarak yer almıştır. Söz konusu Değerleme raporuna göre Şirketimizin projeden elde edeceği hak ve
faydanın bugünkü pazar değeri 47.540.000 TL olarak hesaplanmıştır 30.06.2017 tarihinde alınan yapı
ruhsatı ile proje için inşaat faaliyetlerine başlanmıştır. Proje İş Modern Ambarlı ismi ile lanse edilmiş olup
30.06.2018 tarihi itibariyle projede ön satışlar devam etmekte olup, bağımsız bölüm satışları için Sinpaş
Yapı A.Ş.’ den marka kullanımı ve aracılık hizmeti alınmaktadır.
26,120 metrekare portföy bilgilerinde var 4 bin metre kare nedir fark bilmiyorum
site adresi
http://www.ismodernambarli.com/
Bedavadan biraz ucuz.
Nerckermann Arealın önceki sahibi İngiliz şirket ticaret merkezini 197 milyon Euroya satın almış fakat iflas noktasına geldiği için satmak zorunda kaldığında da 46 milyon euroya srvgyoya satmışlar, satış aşamasında % 30'un altında olan doluluk oranı % 70'in üzerine çıkmış...neredeyse müşterileri tarafından terk edilen yok pahasına 46 milyon EUROya satılan ticaret merkezi bugün % 70lik doluluk oranı ve birden fazla alıcısıyla talep görürken 95 milyon EUROdan aşağıya satılcağını tahmin etmiyorum..eğer satılırsa...
bir de bir mülkün değeri hesaplanırken kira gelirine bakılıyor ve deniyor ki bir mülkün değeri en az 10 senelik kira getirisine denktir..
http://www.fr.de/frankfurt/wohnen/ne...kauft-a-620453
http://www.oswe.de/tr/areal.html
yılda 15 milyon euro kira geliri bekleniyor. oradaki vergileri bilmiyorum. dediğin uygun gibi 10 milyon euro olsa 100 milyon euro değeri var.
sanki servet gayri ile hiç alakası yok gibi
bizim elimizdeki hisseler çökelek gibi
ben bu işi anlamadım
yada patron bir dolap çevirip 3-4 milyom hisse var topu topu onuda mı bizlerden bedava alacak.
Türkiyedeki bu kriz 3 yıl sürerse ki öyle görünüyor. hepimiz dökülürüz.
zaten patronda bu 3 yıl ne temmettü ne bedelsiz verir. kriz ya....
birde benim anlamadığım desk şirketini satacaklarına
servetinde sahibi olanlardan desk şirketi hisseleri alıyorlar.
3.5 milyon euro ,27 milyon tl kadar.şirketin sermayesi servet 52 milyon yarısı ediyor sermayenin
çağrı fiyatı hangi hallerde doğuyor
Bu kadar degerli bir sirket neden buralarda surunur ki.
Yer İmleri