Benzer görüþler farklý kafalardan geliyor. KGF kredisi alan kripto FETÖ cüler anýnda deþifre edilebilir. Kim nerde KGF kredisini kullanarak döviz aldý? Ne kadara sattý? Parasýyla gitti makine mi aldý yoksa paranýn üstüne mi yattý?

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/16...ti-163809h.htm

KREDÝYÝ ALAN DOLARA, EUROYA YATIRMIÞ”
Toprak, ayrýca, bu ucuz kredilerin önemli bir bölümünün döviz yatýrýmýna gittiðinin de Merkez Bankasý verilerinden anlaþýldýðýný belirtirken þöyle devam etti:
“Cumhurbaþkanýnýn, ‘dövizinizi bozdurun, TL’ye geçin’ çaðrýlarýna raðmen, bankalardaki döviz mevduat hesaplarý yýlbaþýndan bu yana 23,7 milyar dolar artmýþ ve 173 milyardan 196,9 milyar dolara yükselmiþ. Sadece 28 Nisan haftasýnda döviz mevduatlarýndaki artýþ 7 milyar dolar. Bu para yurt dýþýndan gelmemiþ. Hükümet KGF’yi, Hazine’yi kefalet ve garanti yükü altýna sokarak ucuz kredi daðýtmýþ. Bu krediyi alanlar da paralarý, ‘kurlar yükselirse daha çok kazanýrýz’ diye, yeni yatýrým, fabrika, iþyeri açýp, riske girmek yerine, dolara, euroya yatýrmýþ.”

Kaynak Yeniçað: 166,3 milyar kredi yata, kata, dövize gitti

Alýntý Originally Posted by sadecegrafik Yazýyý Oku
Daha önce alýntý yaptýðým haberdeki 3000 kripto FETÖ cü acaba nerede? :-) bence KGF kredisi iyice sulandý. Çürümüþlük var iþin içinde. Buram buram FETÖ kokuyor!

Amcasý, dayýsý olan, bankayla arasý iyi olan sanayici krediyi aldý, dolara yatýrdý bekliyor dolar yükselsin bozdurayým diye

https://tr.sputniknews.com/amp/ekono...-ne-yapacagiz/
Döviz kurunda yaþanan hareketlilik sonrasý ülke ekonomisinde yaþanan olumsuzluk hakkýnda da konuþan Sivridað þu ifadeleri kullandý:

"Nefes kredileri verildi. Dolarýn bugün artýþýnýn altýnda yatan yüzde 10 sebepten biri nefes kredileridir. Çünkü kredibilitesi yüksek olan, amcasý, dayýsý olan, bankayla arasý iyi olan sanayici krediyi aldý, dolara yatýrdý bekliyor ‘Dolar yükselsin bozdurayým' diye. Krediyi kime veriyoruz? Ýhtiyacý var mý? Banka müdürü yanýmda arýyor, ‘Aðabey çok ucuz kredi çýkýyor, sana vereyim arsa alýrsýn' diyor.

‘ZÝRAAT BANKASI VE HALK BANKASI ASLÝ GÖREVLERÝNE DÖNSÜN!

Diðer taraftan Ziraat Bankasý ve Halkbank'ýn kapýsýný aþýndýrýyorum, ‘Ýhracat yapýyorum makinemi yenileyeceðim' diyorum. ‘Bir düþünelim, teminat ne vereceksin?' diyor. Ziraat Bankasý'nýn ve Halkbank'ýn asli görevlerine dönmesini istiyorum. Çiftçiye ve esnafa destek olmasý gereken bankalarýn ihracat yapan, üretim yapan sanayiciye destek olmasýný istiyorum. Kredi kartý vermesini, su faturasý almasýný istemiyorum."